Rosberg: “Kesinlikle 2. Pilot Olmayacağım”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, sezonun geride kalan 2 yarışında Lewis Hamilton’un gerisinde kalsa da sezon içerisinde takımda 2 numara olmayacağını söyledi.

Geçen seneye takım arkadaşına kıyasla önde başlayan Rosberg, bu sene gerçekleştirilen 2 yarışta da geride kaldı.

Bunun dışında Ferrari’nin Mercedes’i ikinci yarışta geride bırakması, takımın ilerleyen yarışlarda stratejik açıdan eşit yaklaşımı değiştirebileceği fikrini gündeme getirdi.

Rosberg “Kesinlikle 2 numara olmayacağım. Yine aynı olacak. Şiddetli mücadele ve rekabet devam edecek.”

“Şu ana kadar startlarım % 100 olmadı ancak çok geride de değildi. Şanghay pisti gerçekten bana uyuyor ve harika bir aracımız var. Bu yüzden harika bir hafta sonu olabilir ve galibiyet mümkün.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Kesinlikle 2. Pilot Olmayacağım”” için 5 yanıt

  1. bu yarış kaçıncı pilot olduğunu göreceğimiz yarış. bence çoktan takımın ikinci pilotu oldu bile ama bir tek kendisi farkında değil sanırım. Hamilton’ın pilotluğu bi kenara karakterini hiç sevmiyorum ancak bir pilot olarak Rosberg’in bir değil birkaç gömlek üstünde.

  2. Napolyon1453 avatarı

    Startta Vettel geçer Rosbergi o arada Ham rahat galibiyet için gerekli süreyi kazanır. Takımda riske atmaz gecen yarıştan dolayı yaklaşamazlar yada bi atak göremeyiz 🙂 Ayrıca rosbergin startları kötü değil berbat.. Çok örnek var fakat geçen yarış temiz taraftan kalkıp Vettel ile yan yana gelip geçemedi hatta baya bi erken fren yaptı.. İç tarafta olan sensin avantajda sende nasıl böyle amatörlük yaptı anlayamadım sonra geçerim diye de düşünmüş olabilir tabii hakkı..

  3. ferrariler 3. ve 4. sırayı alırsa sıralamada yarışta iyi start alıp mercedeslerden birini geçebilirler …

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    adamın dibisin tosberg bastır koçum

    1. Alpay Rüzgar avatarı
      Alpay Rüzgar

      rambo bu hafta rosberg e basalım mı bahisi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir