Renault: “Mercedes’i Yakalayamamamız İçin Bir Neden Yok”

yazar:

kategori:

Renault, artık Formula 1’de kural değişikliği için çalışma yapmayacağını bunun yerine Mercedes’i yakalamak için gereken neyse onu yapacağını açıkladı.

Turbo V6 döneminin ilk senesini Mercedes’in açık bir şekilde domine etmesinin ardından bir ara kurallarda değişiklik konusu gündeme geldi. Ancak bu sezonun 2. yarışını Mercedes’in kazanmasının ardından bu yöndeki çalışmalarda azalma oldu.

Cyril Abiteboul “Artık kurallarda değişikliğe ihtiyacımız yok.”

“Artık rakiplerimizi yakalamak için kurallarda değişiklik istemeyeceğiz. Mercedes’in seviyesine gelemememiz için bir neden görmüyorum. Sadece zaman alacak.” dedi.

Remi Taffin “Malezya’da performansımız iyileşti ancak dayanıklılık sebebiyle tam olarak performansımızı kullanmadık.”

“Artık bu alanda daha emin oluyoruz ve daha agresif olup düzlüklerde daha yüksek hızla daha iyi sonuçlar alabiliriz.” dedi.

Abiteboul “Malezya’da sürülebilirliği geliştirdik ancak Melbourne ile Sepang arasında tüm sorunları çözmemiz mümkün değildi.”

“Sorunların % 60’ını çözdüğümüzü söyleyebilirim ancak bu bile daha şimdiden büyük fark yaptı.” dedi.


Yorumlar

“Renault: “Mercedes’i Yakalayamamamız İçin Bir Neden Yok”” için 7 yanıt

  1. Renault, artık Formula 1’de kural değişikliği için çalışma yapmayacağını bunun yerine Mercedes’i yakalamak için gereken neyse onu yapacağını açıkladı.

    Olması gereken bu ama bu ani U dönüşü şaşırtıcı göreceğiz

  2. Sonunda mantıklı bir demeç geldi. Altında başka bir şey yoksa tabi.

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Renault, artık Formula 1’de kural değişikliği için çalışma yapmayacağını bunun yerine Mercedes’i yakalamak için gereken neyse onu yapacağını açıkladı.

    Gerçekten manidar.Özellikle açıklamanın zamanlamasına bakarsanız.Bundan evvel gerçek gücümüzü Çin de göreceğiz derken demekki bundan söz ediyorlardı.Yeni yakıt kuralı kime yarayacak belli.

  4. Extra gelisim izni almak icin agladilar.Baktilar ilgilenen yok.Gene cak cek kismina donduler.Adamlar demec vermekten calisamiyorlar.

  5. Önce williamsı yakala sonra ferrariyi yakala yersen tabi…

  6. siz busunuz

  7. Yapmanız gereken budur.Şikayet ve eleştirilere motorunuzu geliştirerek cevap verebilirsiniz.Bunun için garekli donanıma sahipsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir