Button McLaren İçin Büyük Bir Gelecek Görüyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, 2015 Formula 1 sezonuna sıkıntılı bir başlangıç yapmalarına rağmen yeni motor partnerleri Honda ile McLaren’in harika bir geleceğe sahip olacağını düşünüyor.

McLaren-Honda ekibi yeni sezona çok gerilerde bir başlangıç yaptı. Honda güç ünitesi henüz istenen performans ve dayanıklılıktan çok uzakta ve takım ilk 2 yarışta hep gerilerde kaldı.

Button “Gelecek için bir çok şey planlanıyor. Bir çok kişi bana nasıl bu kadar iyimser olduğumuzu sordu. Bunun sebebi harika bir gelecek görüyor olmamız. Oraya gelmeden önce çok sıkı çalışacağız.”

“Çin’de çok büyük bir gelişme bekliyoruz. Kış döneminde geride kaldıysanız her zaman sıkıntı yaşarsınız ve herkes Melbourne’de yarışı tamamladığımız için şaşırdı.”

“Dışarıdan bakıldığında Avustralya ile Malezya arasında çok büyük adım attığımız görünmüyor olabilir ancak bunu yaptık ve çok büyük bir adımdı. Yarışı tamamlayamadık ancak büyük bir adım daha atmak için çok fazla faydalı veri topladık.”

“Burada neye sahip olduğumuzu görmeliyiz. Burada çok uzun düzlük var ve bu durum bizim için sıkıntılı olacak ancak birlikte çok iyi çalışıyoruz ve henüz elimizdekinden maksimumu çıkaramadık. Bu yüzden bu hafta sonu bunu yapmayı umuyoruz.” dedi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=McqjzsYDbL4


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir