Nakajima Takımda Kalmak için İyi Sonuçlara İhtiyacı Olduğunu Biliyor

yazar:

kategori:

2010’da Nico Hulkenberg’in kendisinin yerine geçeceği düşünülen Nakajima, “Henüz bir şey belli değil ama ben bir şeyler elde etmek için hâlâ zorluyorum. Daha iyi sonuçlar almam gerek. Performansımın geçen seneye oranla daha iyi olduğundan eminim ama bunu sonuçlara yansıtamadım. Bu biraz problem. Pilot pazarında kimse bir şeylere karar vermemiş görünüyor. Eğer birileri hamle yaparsa, işlar bunun ardından gelişmeye başlayacak.” diyor.

Toyota’nın genç sürücü gelişim programında yer alan Nakajima’nın gelecek planları şu anda Williams’ın motor tedarikçisi olan Toyota’ya bağlı görünüyor.

Nakajima’ya Williams’ta kalma şansı olup olmadığı sorulduğunda; “Kalmayı umuyorum. Onların kararı ve sonuçlar da benim adıma iyi gitmiyor ama hâlâ onlara gösterebilecek bir şeyler olduğundan eminim. bu takım benim için bir ev gibi. Herkesi tanıyorum, bu yüzden kalmayı isterim. Sıralamalar ve yarıştaki performansım geçen seneye göre çok daha iyi. Ama araç performansı anlamında da geçen sene ile bu sene arasında fark var. Her şey tamam ama sonuçlara ulaşamadık. Bazen gerçekten hayal kırıklığı oldu.” diyor.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    nakajima gelişiyordu aslında ama bi şekilde kendini kanıtlayamadı.ama ben ne olursa olsun f1 in pilotları çabuk tüketmesine karşıyım.çok fazla pilot var ya gp2,f3,f2 ve daha nice seriler.gerçi tabi ki bunlar sadece f1 de yarışmıyor ama yine de fazla.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Motor değişirse işin biraz zor.

  3. acıların çocuğu….

  4. senin yuzunden sato'ya bile saygi duymaya basladim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir