Rosberg: "Kendimi Yarışın Gerçek Galibi Hissediyorum"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun kazandığı yarışı Nico Rosberg ikinci sırada tamamlamıştı.

Rosberg, “Kendimi yarışın gerçek galibi hissediyorum. Eğer kaza olmasaydı yarışı kazanabilirdim. Ama bunun için kendimi kandıramam.” diyor.

24 yaşındaki Williams pilotu, Brezilyalı Piquet’yi de eleştirdi.

“Ben böyle bir şey yapmazdım. İmkanı yok. Bu, bir takımın pilotundan isteyebileceklerinin çok ötesinde. Ben bu emri görmezden gelir ve ardından o takımın benim için doğru olan takım olmadığını sorgulardım.”

 


Yorumlar

  1. rosberg iyidir ya napsın garibim arada bizde reklam yapalım demiştir 😀 bu arada ben bu adamı bi ara leonarda di caprio ile çok benzetiyordum alakasız ama öle 😀

  2. ozaman sorun yok Schumii:))

  3. Arkadaşlar kötü bi niyetim yok sadece Lewis de ilk geldiği zamanlarda bu tür açıklamalardan çok yapardı ama şimdi düzeldi. Rosbergin de Mclarene geçeceği %99 gibi o yüzden biraz esprili yaklaştım. laf sokma amacım da yok.

  4. Arkadaşlar kötü bi niyetim yok sadece Lewis de ilk geldiği zamanlarda bu tür açıklamalardan çok yapardı ama şimdi düzeldi. Rosbergin de Mclarene geçeceği %99 gibi o yüzden biraz esprili yaklaştım. laf sokma amacım da yok.

  5. elif çivici avatarı

    koyun can derdinde kasap et derdinde derler buna..ben hiç begenmedim bu açklamanı,sen hiç mi yararlanmadın o hengameden?

  6. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    tamm da rosbergin bunu abartmaması lazm o cezayı cok gec aldı ve aradaki fakı actı. tmm renault bihileyle kazandı ama alonsoda sendn hızlıydı kesnlikle rosberg her turda aradaki fakı actı. bence böle yarış kazanmaktansa cıkıp ister pol posisyonundan yada 3. 4. yarışı kazan adam gibi kazan.

  7. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    orda heyecanlandı herkes massa da heyecanlandı o ileri teknolojik alettte hata apınca olanlar oldu.ama massa zaten daha sonra ceza da aldı,spin d attı.massa nerede şampiyonluğu kaybetti biliyormusunuz?hepinizin dikkatinden kaçıyor.brazilyada..hyır hayır..glock yavaşladığı için değil.ilk sc 1 tur fazla kaldığı için pistte.serhan da demişti araç fazla kaldı diye.böylece son yoğun yağmurda lewis yakaladı geçti.1 tur az olsa olmayacaktı.

  8. Ahmet  Keleş avatarı

    yeni bir lewis olarak gelirse o zaman başınıza 1 bela daha gelmiş olacak

  9. Schumii tuttugun takıma nickini kullandıgın efsaneye çok büyük saygım vardır Rosberg'in bu açıklması bizi baglamaz bizi ilgilendirmez McLaren ile ne alakası var hemen yeni Lewis geliyo diyosun anlamıyorumki her haberde bir laf sokma olucak illa.

  10. Yarışı muhtemelen Massa kazanıcaktı dedim çünkü olağan üstü şartlarda yapılan bir pit değil rutin yarış piti yapılacaktı o zaman bu da hata yapma ihtimalini düşürecekti. Yoksa hortumu unutmama imkan var mı?? Ama bunu tabii ki kimse bilemez benimki sadece geçmişe yönelik bir tahmin.

  11. laf söyledi bal kabagı derler senın gıbılere 1 o kazadan en buyuk kazancı saglyanlardansın 2 sana gelen ceza utanmasa yarısın sonunda gelcektı bunuda bı dusun ıstersen cezanı zmnnda ceksen podyumu bıle ruyanda gorurdun o yarısta

  12. rosberg hayal görme karşında alonso var fia ona hiçbirşey yapamaz. o bir ispanyol bunların heryerde adamı vardır. baksana santandere sırf alonso ferrariye geçebilsin diye sponsor oldu. italyanlar onu kazıkladı. buna inat mclarenle devam kararı aldılar. bunlar medeniyetler yok etmiş birtopluluk. bu kişide oranın bir üyesi.

  13. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "Mclarende yarışmaya başlamadan önce saçmalamasıyla Mclarene ayak uydurmaya başlamış"… Arkadasim Lütfen Yorumlarina Dikkat Et

  14. Mclarende yarışmaya başlamadan önce saçmalamasıyla Mclarene ayak uydurmaya başlamış. Mclarenin yeni bir Lewisi daha oluyo :)) seneye çok duyarız bu tür açıklamalarını.

  15. Kendisi de Kazadan dolayı avantaj sağladı, tabi aşırı şekilde geç açıklanan ve verileceği oldukça açık olan pitten geçme cezasını da unutmayalım… Gerçekten Hamilton 2. olsa ya da kazada madur olan biri, çıksa şöyle bir açıklama yapsa hiç gocunmam, ama kaza sayesinde yarışı 2. bitiren birinin böyle açıklamalar yapması gerçekten beni sinirlendiriyor…

  16. murat levent avatarı

    Çocuk bunlar daha ya, 1,2 kere hızlı tur atınca pilot olduk sanıyolar hemen.

    Şu yeni nesilin Hamilton hariç, yarış içinde daha bi hamle veya heyecan yaratığını görmedim, öle gidiyolar kös kös koyun gibi.

  17. piquet kaza yaptiginde rosberg 9. sirada ve liderden 41 sn gerideymis.

    rosberg kafa yapiyor herhalde =)

  18. serhat bulur avatarı

    yahu kaza olmasaydı sen ikincide olamıyodunki hayret birşey sanki kaza alonsoya sadece yaramış gibi bir hava yaratıyor bu aptal alman

  19. Oguz Çetin avatarı

    olmuş bitmiş bişey artık senaryo üretmenin bi anlamı yok yok massa şampiyon olurdu yok rosberg kazanırdı

  20. tamam tamam alın galibiyet sizin olsun ne de olsa alamıryosunuz çok

  21. buzadam kimi avatarı

    bu da cigerci kedisi.

  22. Ahmet  Keleş avatarı

    sen yarışı izlemedin galiba gemini massa'nın aracına takılı olan hortumu kaza oldu diye mi kopardılar

  23. Kaza olmasaydı yarışı muhtemelen Massa kazanıcaktı ve yine muhtelemen şampiyon olacaktı…

  24. iyide kaza olmasa 2. olabilecek miydin acaba?…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir