Brundle, Şampiyonluk İçin Button'ı Destekliyor

yazar:

kategori:

Brundle “Barrichello İtalya GP’yi kazanmış olabilir ancak 2. olan takım arkadaşı yeni bir yaklaşımla gitti.”

“Kendisini 5 yarışlık sezonda gördüğünde sağlam psikolojisi işe yaradı ve 16 puanlık fark ile tekrar başladı.”

“Bu yaklaşım işe yaradı ve sezonun bitmesine 4 yarış varken 14 puanlık avantaj devam ediyor.”

“Yapması gereken tek şey geride kalan yarışlarda 1 ya da 2 kere takım arkadaşını yenmek ve dinlenirken onu takip etmek. Şampiyonluğu artık o kaybederse eder.”

“Barrichello’nun aynı araç ile her yarıştan 2.5 puan daha fazla alması gerekiyor. Gerçekçi olmak gerekirse takım arkadaşının kaza yapması ya da dayanıklılık sorunu yaşaması gerekiyor.”

“Brawn GP’de şampiyonluk mücadelesi iyi kontrol edilmeli. Onlar her iki pilotun güncel parçaları, aynı servisi ve fırsatları kullanacaklarını söylüyorlar; birbirlerini yarış dışı bırakmadıkları sürece yarışmakta serbest olmalılar.”

“Takım patronu Ross Brawn bir tarafta sakin ancak o her zaman Michael Schumacher adında üstün bir sürücüyü baskın kıldı.”

“Bunu söylemekten dolayı üzgünüm çünkü Barrichello üst düzey birisi ancak eğer onun kariyerindeki döneme, yarşına ve profiline bakarsak takımın Button’u dünya şampiyonu olarak görmek istediğini söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. rubens'in şampiyon olmasını gerçekten isterim. kariyerinin son bir-iki yılını yaşıyor. ama öbür yandan bakarsak, ülkesinde uzun yıllar gölgede kalan jenson button için de çok önemli. yine de gönlümden barrichello geçiyor.

  2. bnde buttonu desteklıyordum ancak turkıye gp sınden sonra gözle görülür kötü perofrmans serglyor bnce son 5-6 yarıstır rubens hakedıyor ve umarımda o olur

  3. rubensi destekliyorum ben de, umarım o şampiyon olur

  4. onun kariyerindeki döneme, yarşına ve profiline bakarsak…
    kıvırmadan ırkına bakarsak desene..

  5. Önümüzde singapur gp var,pilotları çok zorluyor.
    Button cadde pistlerde başarısız bir grafik sergiliyordu ama monaco'yu kazandı.
    Aynı şekilde takım arkadaşı da valensiya'yı kazandı.
    Bence önemli olan mclaren ferrari ve şampiyonluk adayı bu iki pilotun ne yapacağı.
    Eğer Barichello yakalamak istiyorsa button'u ya sorun yaşaması için dua edecek ya da ferrari ve mclaren'in aralarına girmesi için.
    Tabi barichello hep önde olmak zorunda,işi zor ama imkansız değil hala şansı var en iyisini yapmalı gerisi Button'ın ne yapacağına bağlı.

  6. serhat bulur avatarı

    doğru söze ne hacet doğru söylemiş yani son senesini en fazla 1 sezon daha yarışacak adamı kim niye şampiyon yapsın ki ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir