Bir Hindistan Firması Daha Formula 1 İle İlgileniyor

yazar:

kategori:

A1 Team India’yı destekleyen Hindistanlı Spice Grubu Aguri takımı ile ilgilendiğini açıkça belirtti.

Spice Group CEO’su Andaleeb Sehgal "Henüz bir sonuç yok. Şu anda 2 takım ile görüşüyoruz. "

"Bunlardan birincisi Super Aguri. Şu anda takımın gerçek değerini bekliyoruz. Eğer fiyat bize uygun olursa satın almak için işleme geçeceğiz." dedi.

Super Aguri’den Daniel Audetto dün yaptığı açıklamada takımın kendileri için harcama yapabilecek partnerler aradığını açıklamıştı.

Audetto "Farklı insanlar ile görüşüyoruz ancak önce Honda bunu onaylamalı. Aynı zamanda güçlü bir partner arıyoruz. Çok fazla para getirirlerse ve başka pilot isterlerse o pilot iyi olmalı ve FIA tarafından kabul edilmeli." dedi.

Hindistanlı yatırımcılar Super Aguri ile ilgileniyorlar ve takımın alınması halinde Narain Karthikeyan’ın Formula 1’e dönme ihtimali büyük bir olasılık.


Yorumlar

  1. Sabancı uygun buna. Zaten Bridgestone ve Toyota ile iyi ilişkileri var. Toyota motorlu bir araba ile girsinler. Şasiyi biz yapalım falan… Güzel olur. Ama yarışacak pilot sorun. Bir Japon ve tecrübeli bir başka pilotla bu iş de hallolur. Al sana mavi beyaz kırmızı renkli SA09:D

  2. sabancı koç çukurova v.b gruplar uyumayın !!!

  3. Nerden çıktı olm bunlar:)) Biz çinlilerden korkuyoduk:)) .Bizde alsak ya bir takım kaç para kaçç toplanalım arkadaslar:D (Not: PO gibi bişey olmasın:S)

  4. Parayı veren düdüğü çalar. Bu kural böyle.

  5. bıktım bu hindulardan tata f1 i kurunda kurtulalım sizden..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir