Theissen 2008'de BMW'nin Şansı İçin İddialı

yazar:

kategori:

BMW motorsporları başkanı Mario Theissen, Alman takımının Ferrari ve McLarenle mücadele edebilecek potansiyele sahip olduğuna inandığını söyledi.

BMW Sauber geçen sezon en güçlü üçüncü takım olarak göze çarpmıştı, fakat casusluk skandalı sonrası McLaren’in markalar klasmanındaki puanlarının silinmesinin ardından sezonu ikinci sırada tamamladılar.

Yeni aracın lansmanı boyunca BMW, 2009 yılında şampiyonluk için mücadele etmeden önce bu sene ilk galibiyetleri için savaşmayı ümit ettiklerini söylemişti. Theissen ise takımının bunu başarabilecek potansiyele sahip olduğuna inandığına değinmişti.

Salı günü BMW Sauber’in internet sitesinde açıklama bulunan Theisen şunları söyledi: " BMW Sauber F1.08 bir basamak daha ileri gidildiğinin bir başka göstergesi olduğuna inanıyoruz. Bizim önümüzdeki takımlar sadece griddeki en rekabetçi takımlar değil fakat diğerlerinde daha fazla tecrübeye sahipler."

" Sonu olarak yeni araçlarıyla göstermiş oldukları ilerlemeye bağlı olarak bunu umuyoruz. Önümüzde yeralan diğer iki takımla tekrar rekabet edebilecek ve onlarında içinde yeraldığı bir mücadelede bulunacağımız konusunda kendimizden eminiz."


Yorumlar

  1. Volkswagen F1 e şimdilik girme niyetlerinin olmadığını açıklamıştı dolayısıyle Porsche markası şu an için hayal F1 de, keşke girseler.

  2. 2005'tede ranault'a şans veren yoktu..Ama müthiş bir giriş yaptılar.Hiç belli olmaz .

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    gelir mi? gelmeeeeeeeezz mosley dede diyorki ''cebimizden çok para çıkıyor'' :))) eh beee o zaman niye müşteri takımlarına izin veriyon ? Prodrive'ı niye almadın ? ne güzel 4 tane mclaren olcaktı pistte :))) 4 tanede redbull var şuan. ha bide 4 tane honda var aynı şasileri kullanmasalar bile…

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    BMW ve Williamsın bir gün şampiyonaya oynadığını görürüz inşallah…F1'de yer almasını çok istediğim hayal ettiğim bir alman ve bir italyan daha porsche ve lamborghini kendi motorlarıyla müşteri takımlarının yerini alsa toro rosso, super aguri yada force india'nın ne güzel olur. porsche belki gelebilir ama lamborghini'nin bütçesi yetermi acaba?

  5. Theisen'in bahsettiği bmw demek ki bu testlerde olan bmw deildi..bize başka bir araçtan yada yeni parçalarla daha iyi uyum sağlayan bir araçtan bahsediyor ama bmw nin gereçkten büük bir gücü var…mclaren ferrari wiilliams ve bmw savaşı görmeyi kim istemez ki :))

  6. Theisen'in bahsettiği bmw demek ki bu testlerde olan bmw deildi..bize başka bir araçtan yada yeni parçalarla daha iyi uyum sağlayan bir araçtan bahsediyor ama bmw nin gereçkten büük bir gücü var…mclaren ferrari williams ve bmw savaşı görmeyi kim istemez ki :))

  7. kolay arkadaslar kolay.BMW den bahsediyoruz.

  8. the essence of racing avatarı
    the essence of racing

    zor ama imkansız değil 🙂

  9. alpocionerr avatarı

    Biraz Zor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir