Ferrari Fisichella'nın Singapur'da Daha İyi Olacağından Emin

yazar:

kategori:

İtalyan pilot Monza’da yarışa 14. sıradan başlamış ve kendi taraftarları önünde yarışı dokuzuncu sırada tamamlamıştı.

Domenicali, Fisichella’yı Monza’daki performans nedeniyle eleştirmenin yanlış olacağını çünkü antrenmanlardaki kazanın ona engel olduğunu düşünüyor.

“Giancarlo’nun iyi  bir performans sergilediğini düşünüyorum. Zor bir cumartesi günü geçirdi ve cuma günü de bizimle ilk kez piste çıkıyordu. Onun için yarışın sonunu görebilmek önemliydi ve bu yarışta elde ettiği deneyimin gelecek yarışta faydası olacağını sanıyorum. Singapur’dan itibaren daha iyi bir performans sergileyeceğinden eminim.”

Domenicali F60’ın eksik yanını da kabul etti: “Aracımızın kontrolü kolay değil, bu doğru ve bunu masaya yatırıp değerlendirmeliyiz.”


Yorumlar

  1. fisi bence kaliteli bir pilot altında yeterli bir araba olduğu zaman neler yapacağını gördük örenek 2009 belçikaa araba hızlıydı ve ekstıra olarak fidinin yılların verdiği tecrübe birleşti süper bir yarış çıkardı

  2. musab bera nasıl bir bağlantı kurma yeteneğin var hayret ediyorum,fisi nin puan alamamasıyla kiminin gönderlme ihtimalinin ne alakası var

  3. burak gören avatarı

    ferrari fisi yi takımlar şam da 3 olsun die getirdi 20 olup ilk bölümde elenmesin die getirdi bu takımın bir adı var ve yerlere inemez her zmn iyi pilotlarla yarışmıştır ve yarışıcaktır..! baduer in seçimi baştan yanlıştı bun uartık tartışmaya gerek yok ..! gelebilecek 2 pilot vardı fisi ve kubi kubi kers e olmadığı için fisiyi tercih etttiler ve elindne eleni yapıcağına adım gibide eminim italyada 9 oldub uda ii bir başlangıç gibime geliyor ama daha iisini yapması gerek ..!

  4. haydi fisi biraz iyi ol lütfen yoksa takımdan yollayacaklar kimiyi…sen puan alamazsan kimiden bilirler.

  5. bence fisi yetenekli olmasada çok iyi bir pilot ve eminim singapurda güzel bir yarış çıkartıcak bunu fazlasıyla hakediyor artık. monzada olay farklıydı iyi dgidiyordu ama kaza yapması etkiledi onu. son 4 yarışta kendini göstericek bence bodaer kim fisi kim karşılaştırma bile saçma bence. bravo fisico

  6. Monza'da başarılı görülmesi, Singapur'da beklentinin büyük olmaması ve aracın kontrolünün zorluğunun açıklanması. Ne diye bu adamı o kadar masraf yapıp getirdiniz o zaman. Elinizdeki pilotda bunları sağlayabilir di zaten. Yada aynı beklentiler, açıklamalar vardı.

  7. acikcasi italya'da podyum olmasa bile puan(lar) bekliyordum kendisinden. bakalim, umarim basarili olur singapur'da..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir