Hamilton, Ferrari’nin Mercedes’le Mücadele Etmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, rakipleri Ferrari’nin Malezya’nın ardından Çin’de de kendileriyle yakın mücadele edeceğini söyledi.

Ferrari pilotu Sebastian Vettel, sezonun 2. yarışı Malezya’yı sürpriz bir şekilde kazanmıştı. Bu galibiyette Mercedes’in yarışın başındaki stratejik hatasının etkisi olsa da Ferrari’nin yarış ve lastik performansı dikkat çekmiş aynı zamanda yüksek sıcaklığın bunu sağladığı söylenmişti.

Çin’de daha serin koşullarda gerçekleştirilen bugünkü antrenman seansında Ferrari’nin uzun sürüşlerdeki performansı yine dikkat çekiciydi.

Hamilton seansı lider tamamlarken Ferrari’den Raikkonen 0.4 sn geride 2. oldu.

Hamilton “Ferrari ile çok yakın görünüyoruz. Nico da aynı şekilde çok yakın. Kesinlikle söylediğim gibi bir yarış olacak. Dürüst olmak gerekirse lastikler ne kadar dayanacak bilmiyorum ancak sert lastiklerde çok iyi hissetmiyoruz. Diğerlerine karşı nasıl olduğumuzu incelemeliyim. Yumuşak lastiklerde fena değildi ancak bakmamız lazım.”

“Araçta gelişebileceğimizi düşünüyorum ve o gelişmelerle lastiklerden daha fazlasını alabiliriz.” dedi.

Mercedes’in Ferrari’nin önünde olup olmadığının sorulması üzerine Hamilton “Mercedes gücünün daha iyi olmasını umuyorum ancak göreceğiz. Şu anda nerede olduğumuzu bilmiyorum. Daha yakın olacak ancak önde olmaya yetecek gücümüz olduğunu düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton, Ferrari’nin Mercedes’le Mücadele Etmesini Bekliyor” için bir yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    bu araç yandan inanılmaz güzel görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir