Sutil Force India'da Kalmak için İstekli

yazar:

kategori:

İtalya’da yarışa ilk cepten başlayıp dördüncü olarak kariyerinin en iyi sonucu alan Alman pilot başka bir takıma geçmeyi düşünmek için çok fazla nedeninin olmadığını söylüyor.

“Burada kalma seçeneğim var ve bu çok iyi. Tabii ki, başarıya ulaşmak bizi daha da yakınlaştırdı. Takımımla gurur duyuyor ve kendimi burada çok iyi hissediyorum. Şimdi, başarıya da ulaşmışken takımda gülümseyen insanlar görmek çok güzel. Bu yüzden bu takımdan ayrılmak için iki kere düşünmek gerek artık.”

Force India’dan Simon Roberts da Sutil’in aldığı sonuçlardan memnun olduklarını ve Monza’daki performansın güven verdiğini söylüyor.


Yorumlar

  1. anlamıyorum nasıl olurda bu kadar gelişebilirler? her konuda olduğu gibi bencede burada da gizli eller oyunu istediği gibi yönetiyor.

  2. sutil kararını son yarışa kadr kesin olarak vermemeli…
    fi ferrari mclaren gibi kalıcı baaşrı elde edebilcek br takım değil henüz…ayrıca başarılı olduğu pistlerde en hızlı ilk iki pisti…bakalım en yavaşlarından bir olan singapurda ne yapacak…eğer grafik dalgalı değil sürekli tırtmanan bir grafik olursa kalmalı…ve dayanıklılığı halledebilirlerse seneye red bull ve brawn düşmez ferrari ve mclarenda geriden gelmezse şampiyonluk tarihinin en müthiş şampiyonası ortaya çıkar…

    5 takım 10 pilot kıran kırana yarışır…:D muhteşem olur…(sadece varsayım:D))

  3. daha 3 yarış önce force indiada sürünüyor derken…gercekten mükemmel geliştiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir