Singapur GP Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: “Singapur bizim için hem gece yarışı hem de ilginç bir deneyim olması nedeniyle yegane bir yarış. Orada, özellikle aracımızda bazı güncellemeler olacağı için rekabetçi olmamızı umuyorum. Takım yeni parçalar için tüm sezon boyunca zorladı ve sezon sonuna geliyor olsak da takımın hâlâ yeni parçalar için zorlaması harika.”

“Tekrar piste çıkana kadar ne kadar rekabetçi olacağımızı söylemek zor ancak Singapur’da tekrar rekabetçi olacağımız konusunda iyimserim. Geçen sene teknik sorun podyumda bitirmemi engellemişti. Ağır yakıt ile gerçekten zor bir yarıştı.”

“Bu sene bunu telafi etmeye kararlıyım. Dürüst olmak gerekirse ben gündüz yarışını tercih ederim çünkü gece yarışında pistin çeşitli yerlerinde ışık seviyesi değişiyor ancak gece yarışı seyirciler için iyi ve geçen sene güzel bir atmosfer vardı. Bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum.”

Timo Glock: “Gece yarışmaktan gerçekten keyif alıyorum çünkü bu taraftarlar için harika oluyor ve geçen sene inanılmaz bir gösteri olmuştu. Işıklar altında sürüşe alışmanız gerekiyor ancak benim için görüşte sorun yoktu, sadece piste öğle sıralarında gelmek ve tekrar sabah 4’te ayrılmak biraz ilginç.”

” Singapur pistini seviyorum; bazı ünlü binalarından etrafından geçmek güzel ve 10. viraj çok keyifli mücadele veriyor çünkü orada hata yapma lüksünüz yok. Burası tipik bir cadde pisti ve geçen sene pilotlar için zor olan engebeli yerler vardı ancak bunun için çalıştılar.”

“Geçtiğimiz sene harika bir yarış çıkardım bu yüzden aynı sonucu tekrar etmeyi umuyorum. Araçtaki güncellemelere göre nerede olacağımızı söylemek hüç ancak gelişim göstermeyi umuyoruz. Her zamanki kadar zorlamaya devam ediyoruz, bu yüzden tekrar piste çıkmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir