Hill "Formula 1 Başlı Başına Bir Kitap: Bernie'nin Oyunu"

yazar:

kategori:

Hill “Renault’nun kalmasına izin vermelerine şaşırmadım. Bu sporun büyük yarası.”

“Bu olayı FIA’nın yıllardan beri kural ihlallerine farklı yaklaşması konusundaki tutarsızlıkları arasına koyabilirsiniz.”

“Formula 1 kendisine pahalı bir eğlence ya da düzgün bir spor olup olmadığı konusunda sorular sormalı. Formula 1, yanlışlar üzerine başlı başına bir kitap ve kitabın adı Bernie’nin oyunu ve bu oyunun tarihi bölümleri aynı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. işte bu…fikirlerime tercüman olmuş. mükemmel bir açıklama. berni amca isterse son zamanlarda görüldüğü üzere f.indiayı şampiyon takım gibi yarıştırır. isterse bir iki kural değişikliği ile koca takımları ferrari mclaren gibi bu sene madara eder. geçen sene 2. yarıdada bir iki konuda renoya karşı gözlerini kapattılar. ama bayağı kapamışlar belli oluyor reno inanılmaz bir çıkışa geçti. eşit şartlarda mücadele edilmiyor. maalesef taraf tutuluyor. bana göre alonsonun iki şampiyonluğuda bu şekilde gelmiş şaibeli şampiyonluklardır. 3.sene ne olduda bir anda reno sıradan bir takım haline geldi. aferin hill delikanlı adamsın. fakat top sakal yakışmıyor. hemen kes lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir