Alonso'nun Singapur'da Hedefi Podyum

yazar:

kategori:

Alonso “Araç bir çok pistte iyi çalışıyor bu yüzden podyuma yakın olacağımız kadar rekabetçi olabileceğimizi düşünüyorum ve bu hafta sonu için hedefimiz bu.” dedi.

Teknik Direktör Bob Bell de gelecek seneki araca yoğunlaşmış olmalarına rağmen sezonun geri kalanında da güncellemeler olacağını söyledi.

Bell “Geride kalan yarışlar için de planlanan güncellemeler var ve zamanı geldikçe onlar da araçta yerlerini alacaklar. Büyük güncellemeler olmayacak ancak çoktan üretim sürecine giren makul güncellemeler olacaklar. Şu anda asıl gelişim odağımız R30 ve 2010’a hazır olma üzerinde.” dedi.

Romain Grosjean “Antrenman, sıralama ve yarıştaki çalışmaları maksimuma çıkararak güçlü bir hafta sonu geçirmeyi hedefliyorum. Sıralamalarda Fernando’ya mümkün olduğu kadar yakın oluğ yarışta puanlar kazanmaya çalışacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. yarışta önlerde kaza olursa alonso belki tek pit stopla podyuma çıkar

  2. mert merter avatarı

    Alonso böyle demec verince gecen yil geldi aklima :))))
    eski teknik yönetimde yok nasil olacak bu podyum alonso efendi bilader..

  3. mustafa ozca avatarı

    ben şuan Jenson-rubens ve brawn nı tutan taraftarların %75 inin taraftar olduğununu düşünmüyorum geçen yıl gridin en sonu bu sene başa geçti diye şimdi onun tutulması saçma ama belki geçmişte hayran olup şimdi devam ediyosa lafım yok(oda zaten %25e girer)

  4. Bu resim de çok iyiymiş 🙂

  5. ForzaJenson daha önce neredeydin bak merak ediyorum taraftarlık 2 yarış kazanmakla başlamazz

  6. forzajenson ne oldu havalandın birdin button yarış kazanmak nedir biliyo muydukı sen alonso ya laf atıyosun he suan pısttekı en hızlı araçla senın forza yanı en buyuk dediğin adamı goruyoz cnm bnm alonso ya laf atan adamın savunduğu pılotta alonso nun yanında pılot olsa barı içişm yanmıcak ok laf attığın kişiye dikkat et alonso nun rüzgarının estiği yerden jensonun yelı bıle geçmez ok

  7. Olabilir arkadaşım
    Sen Raikkonen'e böyle cümleler kurulmasını istermiydin ilk önce bunu düşün…
    İstemezsen bu sözleri Alonso veya bir başkasına söyleme hakkına sahip olamazsın…
    Alonso bana göre griddeki en iyi pilot (Bana göre) sana göre Raikkonen'dir…
    Azıcıkta olsa görüşlere saygı gösterin
    Eleştirmeyin demiyorum "Eleştirin!"
    Ancak bu eleştirileri hakaret , alay ederek veya dalga geçerek yapmayın ki aynı sıkıntıyla karşılaşmayın…

  8. ForzaJenson
    Öncelikle yorumlarını keyifle okuyorum
    Ancak!
    Senden tek ricam Alonso ve sevmediğin kişiler/takımlar hakkındaki üslubunu gözden geçirmen.

    Saygılar…

  9. Alonsocum sen çıksan çıksan pist dışına çıkarsın ne podyumu Allah aşkına.:)

  10. gçn sene R28 sıngapurda cok hızlıydı bunu kımse ınkar edemez alonso antrenmanları domıne etmıstı sıralamalarda da cok hızlıydı arac hatta alonsonun aractan ındıgındekı uzuntusu hala gozlermn onunde ztn R28 in guvenlk araclarından sonra rosberge koydugu fark oldkca goz kamastrcydı bır turda 2.5 sanıyeye cıkmstı fark umarım R29 da selefi kadar hızlı olur burda tmm sıngapurda bır hata var ama R28 ın hızını goz ardı etmek te hata olur hızlı olmayan bır arac 14.turdan yarıs kazanamaz kımse kusra bakmasn

  11. bence Alonzo bu sefer podyuma girecek.
    inşallah öyle olur.Tabiki takımın başına kim gelecek ve nasıl bir strateji izlerler burasını bende bilmiyorum. Renault kers i de starta iyi kullanırsa podyuma girer inşallah.
    hadda Romen Grojende puan alırsa bu reno için muhteşem olur.

  12. alonso araç bu pistte çok iyi çalışıyor demiş. katılmıyorum. araçtan ziyade arka planda iyi(!) çalışıldığı için geçen seneki sonuç ortaya çıkmıştır. nelson sağolsun…göz göre göre insanlarla dalga geçmiş. kınıyorum.

  13. MagicAlonso avatarı

    Umarım Prost gibi bir efsane başkan olur reno ya ben takım tutan biri değilim fakat Prost benim F1 pistinde hayran olduğum iki adamdan biri diğeri zaten malum.Reno ya başkan olabilecek en iyi kişi bana göre olmasını temenni ediyorum

  14. bence takım patronu alain prost olur gibi

  15. asıl sorun singapore da takım patronu kım olacak ve stratejıyı kım belrleyck

  16. aslanlarım benim hadi yeter artık güldürün şu yüzümüzü podyumun en üst bamadığında oluruz inş takım 2010 a odaklandı bu sefer olacak inş sonuna kadar RENAULT F1 GOOOOOOOOO RENAULT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir