İtalyan Basını: "İntikam Başarıyla Sonuçlandı"

yazar:

kategori:

Ayrıca La Gazzetta dello Sport, Renault’un Briatore’ye olan vefakârlığını da eleştirdi.

La Gazetta dello Sport: “Renault, kendilerine 4 dünya şampiyonluğu veren adamı harcarken tereddüt etmedi.”

Corriere dello Sport: Yargı (FIA), kokuşmuş; bu bir intikam. Renault’u korumak için bütün sorumluluğu aldı. Nelson Piquet, tamamlanmış pis işleri ile kurtulurken intikamını da almış oldu”

La Repubblica: “Briatore’nin her şeyi gitti, Renault kendini kurtardı.”

Tuttosport: “Piquet davasında kabak sadece Briatore’nin başına patladı. O, bir komplonun kurbanıdır”

“Formula 1 tarihindeki en son kara bölümde, Briatore’ye karşı intikamın tadı var.”

Ayrı seri kurma konusunda tutumu nedeniyle Briatore, Mosley’e karşı durmuştu. Buna atıfta bulunan Corriere della Sera: “Mosley, Fransız Devrimi sırasında giyotinin bulunduğu de la Concorde’de intikamını aldı.”


Yorumlar

  1. arkadaşlar…bratore'nin orda yarışı kazanmak istemesi alonso'soyu takımda tutmaktı…alonso kendi isteğiyle kontratına bir yarış bile kazanamazsa renault onu özgür bırakacaktı…ama bratore onu takımda tutmak için singapurda onun kaanması için herşeyi yaptı…çünkü böyle bi plan interlagosta filan tutmazdı..cadde pist olmalıydı…bu planıo yaptı alonsoyu takımda tutmak için ama bşr yarış sonra oğal yolla 😀 yarış kazancaklardı zaten…buda işin en kötüsü…

  2. o 4 dünya şampiyonluğundada neler neler vardır aceba,kim bilir.onlarada leke sürülmedimi şimdi.max mosleyden hiç kimse intikam alamaz.adamın kaseti patladı ama halen dimdik ayakta.remen diktatör adam.

  3. flavio güçlü biri mutlaka bunun ıntıkamını alacaktır

  4. floyu bu zamanakadar savundum yinede savunurum ama şunu söylemek istiyorum 4 dünya şampiyonluğu veren adam bir yarış galibiyeti için bu kadar küçüle bilirmiydi sizce renault kimseyi harcamadı flo renault ailesindendi flo kendini harcadı bencee

  5. Evet ayrı seri kurma konusunda fia ile ters düştüğü için fia da intikamını ömür boyu men ederek aldı,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir