Renault, Skandala Rağmen F1'de Kalıyor

yazar:

kategori:

Bu skandalın ardından Renault’nun spordaki geleceği tekrar sorgulanmaya başlamıştı ancak Fransız üretici bu hafta FIA’ya yarışlara devam etmek istediğini bildirdi.

Yapılan açıklamada “Renault Formula 1’de kalmak istediği kararını verdi ve spora önemli katkılarda bulunmaya devam edecek.” sözüne yer verildi.

Renault ayrıca Dünya Motor Sporları Konseyi’ne, tüm yaşananların ardından takımın yenilenmeye gideceği ve yaşananların tekrarlanmayacağı garantisini verdi


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Renault bu işe en çok önem veren üretici Kendi serisi var ve Gp2 gibi birçok seriye motor sağlıyor ve birçok genç pilot'a destek veriyor Renault F1'den çekilirse bunların hepsi kaybedilir buda göze alınamaz…

  2. işte bu güzel bi haber. f1 bir üretici firmasını daha kaybetmemeliydi. sevindim

  3. Briatore ihtiraslı,biraz küstah ama işini iyi yapan ve başarı için heryolu deneyen birisi.Renault yarış serileri olarak bu işin içindeki belkide en büyük üretici firma F1 den ayrılması kimseye bir şey kazandırmaz,ama kalması rekabet ve seyirci için olumlu ve FIA bunu göz önünde bulundurdu.

  4. mustafa ozca avatarı

    böyle bi leke ile daha ne kadar f1 de kalacak …
    f1 in zarar görmemesi mümkün değildi ama şimdi daha da artacak bu zarar…

  5. Zaten sen kal diye FIA böyle ödül gibi "ceza" verdi sana. Neyse Renault gibi bir devi kaybetmek F1 için büyük kayıp olurdu, sevindirici bir haber.

  6. yol yakınken vazgeç,alonso da olmayacak barietore zaten gitti,bundan sonra en iyi ihtimalle böyle bir araç üretirsin o araçta alonso olmayacağı için diğer pilotlarla ancak torososso ile mücadele edrsin.

  7. Çok şükür.Dilerim uzun yıllar sporda kalırsınız.

  8. f1'in geleceği için iyi bir haber. briatore de gittiğine göre adları bir daha skandalla anılmaz büyük ihtimalle.

  9. süper bir haberr işte bundan sonra başlıyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir