Liuzzi: "Singapur Daha Zor Olacak"

yazar:

kategori:

Mekanik arıza nedeniyle İtalya GP’de yarış dışı kalan Liuzzi, Marina Bay pistine aşina olmaması nedeniyle zor zamanlar geçirebileceğini düşünüyor.

Liuzzi: “Kolay olmayacak, çünkü orada hiç sürmedim.”

“Pisti öğrenmek için Cuma günü için iyi bir yaklaşıma sahip olmaya çalışacağız ve umarım araç, yarış için iyi durumda olur ve böylelikle de puanlar için mücadele edebiliriz.”

“Takım için de daha zor olacak. Tamamıyla farklı bir yere basma kuvveti seviyesinde ve orada hızlı olmak için daha fazla sorunumuz olabilir.”

Liuzzi, F1 yarışlarının dışında geçirdiği 18 ayın, kendisini daha aç bir pilot haline getirdiğini söyledi.

Liuzii: “18 aylık ayrılığın bende yarattığı şey, içimde açlık uyandırmasıdır. Bu süreçte süremeyerek ıstırap çekmemin ardından şimdi tekrar araçtayım”

“Bu yüzden tekrar araçtan uzak durmak istemiyorum. Sürüp yarışlar kazanmak istiyorum. Bu benim içimde farklı bir yer oluşturdu”

Liuzzi, takıma katılmasının ardındna Force India’da oluşturduğu ilişkinin çok iyi olduğunu ekledi.

Liuzzi: “Takımla birlikte yetiştim. Scuderia Toro Rosso’dakine benzer bir durumdu. Takım içinde kendimi iyi hissettim, 2008’de başlamamızın ardından hepimiz birlikte yetiştik ve şimdi, puan mücadelesindeki konumumuza ulaştık”

“Gerçekten kendimi iyi hissediyorum. Sadece ben değil, bütün takım aynı şekilde. Bu konumda olmayı gerçekten takdir ediyorum. Çünkü burada bazı çok iyi insanlara sahibiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir