Hamilton: Kazanma İsteğim Beni Motive Ediyor

yazar:

kategori:

Hamilton, “Bu benim karakterimin bir parçası ve tarzım. Ne yaptıysam yapayım, özellikle de rekabet ederken, her zaman içimde kazanma hissi vardı”

“Dünya şampiyonluğunu kazanamayız, sezonun geri kalnında sadece yarışlar kazanabilir, sıralama birincilikleri alabilir ve en hızlı turları atabiliriz. Kazanmasanız da herşeyinizi ortaya koyduğunuzu bilirsiniz. Bu harika bir duygudur. İşte beni de bu sürüklüyor. Zorlamak istemediğim herhangi bir gün olmadı”

“Bu sezon inişler ve çıkışlar yaşadık. Kuşkularımız vardı ama böyle geniş bir takımın parçası olmak harika. Ne zaman şüpheye düşseniz birileri yanınızda olup sizi toparlıyor. Ailem olan bu takımın, babamın ve annemin çok büyük etkisi var. Eğer birimiz şüpheye düşersek diğerimiz onun yanında oluyor. Bir takımın parçası olmak da işte bu.”

2010 Dünya Şampiyonası yeni takımlarla ve kalabalık gridle bu sezondan farklı olacak ve genç pilot bunun için sabırsızlandığını söylüyor.

“Bunu en azından düşünmek bile heyecanlandırıyor. Formula 1 ile büyüdüm ve gridde sadece 20 ya da 22 araç vardı. Yarışlar da 15 18 arasıdaydı. Biz pilotlar farklı ülkeleri şehirlere gitmeyi ve bu inanılmaz pislerde yarışmayı seviyoruz. Takımlar açısından ve spor açısından rekabetçilik kaybolmadığı sürece iyi olacak.”


Yorumlar

  1. Seni farklı yapanda bu zaten.

  2. singapur monako benzeri denebilecek bir pist ve kers için uygun bir pist.Singapur pisti Brawn Mclaren ve Ferrariye uygun.Bence favori Hamilton.Eğer massa olsaydı favori olarak gösterirdim ama o yok.Bence Lewis kazanacak.Ne yaparsan yap seni seviyoruz.

  3. Bende Seni Bu Yüzden Seviyorum Lewisim bitanesin Sen.

  4. Bu son yarışlar Dünya Şampiyonluğu şansı bulunmayan diğer genç plotlar için kendilerini geliştirme fırsatı olabilir . Ben bu Singapurda favorinin Hamilton olabileceğini düşünüyorum ancak yarışın fırtına altında olacağını yani her an değişik bir olay olabileceğini göz ardı etmemeliyiz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir