Basın Hamilton'a Yüklendi

yazar:

kategori:

Bir  İspanyol gazete, eski takım arkadaşı Fernando Alonso ile karmaşık mesajları yüzünden Lewis Hamilton’a yüklendi.

Önceki günlerde İngiliz pilot, Fernando Alonso’un Renault’u tekrar ön sıralara taşımada yeterli olacağı yönündeki şüphelerini dile getirmişti.

Hamilton ayrıca, Alonso’nun geçen seneki tavırlarından ders alarak, onun gibi davranılmayacağını öğrendiğini belirtmişti.

Bununla beraber Woking kökenli takımda Hamilton ile yapılan söyleşide, 2008’de Alonso için en iyi dileklerde bulunmuştu.

İspanyol günlük spor gazetesi Marca, Hamilton’un Alonso hakkında "kılıçları kuşandığını" söyledi.

Marca ayrıca "Şimdi de resmi versiyon zamanı" diye ekleme yaparak görünüşe göre McLaren tarafından yapılan söyleşinin samimiyeti hakkındaki şüphelerini dile getiriyor.


Yorumlar

  1. basın her zaman yüklenecek birini bulur…zaten neyle besleniyorlarki…zaten geçen sezon ispanyol ve ingiliz basınından başka basın yoktu sanki f1 de:)))bir bizim basın sahip çıkmıyor şampiyonumuza:))adamlar bu sene şampiyon bile çıkaramadılar ama oraya buraya yüklene yüklene bayağı yol aldılar:))bizde orjinal şampiyon var adamın test yapacak pisti bile yok:((yuh ya bende buradan bizim basına yükleniyorum….

  2. görkem süper sölemisşin wala 🙂 çaylak ve tahrikk hehe. adamın işi bu sürmeden önce başka yollarla rakiplerini alt etmek ister sora basının karşısına geçer aa bn yapmadım bişi dierek milleti basına şikayet ederek ve masum çocuk rolleriini oynayarak iişn içinden sıyrılır adamın işi bu naparsın.

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    hamilton'ın amacı zaten tahrik etmek başka işimi var. adam senna'nın olaylarına kadar özeniyor :))) ama senna olmazsın boşuna uğraşma hamiltoncuk…

  4. Hamilton'un açıklamaları birbiriyle çelişiyor. Geçen seneki ile bu seneki açıklamaları da…

  5. Bu sene eğer Alonso ve Hamilton yan yana gelirse çok güzel görüntüler çıkacaktır 🙂

  6. ister ispanyol gazetesi ister baska ülkenin gazetesi olsun hamiltonun cenesi cok düstü gecen sen mclarenci arkadaslar siz ferni ye censiz diodunuz simdi kendi pilotunuza bakın hiç susmuyo masallah unutmayın ki sessiz atın ciftesi pek olur

  7. mclaren//lewis avatarı
    mclaren//lewis

    bir ispanyol gazeteden hamiltonu övecek bir makale beklemek hata olur taraflı bir gazeteden taraflı bir açıklama. hamilton bunlara güler geçer champ hamilton

  8. VaHit_aLonSo avatarı

    herkese merhaba arkadaslar.bosverım sımdı su ukala hamıltonu.ya renonun tanıtımı bugun degılmı hala sıtede verılmemıste bılgısı olan arkadaslar soylerse sevınırım,herkese hayırlı gunler

  9. Bir mclarenci olarak soyluyorum Alonsonun geçen sene yapması gerekende buydu hamiltona uymaması gerekiyordu ama alonso şampiyon gibi davranmak yerine ona uydu.. saygılar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir