Lauda "Piquet'in Şansı Yok"

yazar:

kategori:

Niki Lauda, Nelson Piquet Jr.’ın Fernando Alonso ve Lewis Hamilton gibi pilotlara derslerini verebileceği yönünde olan haberlere karşı çıktı.

Nelson Piquet, Toyota pilotu Timo Glock ve Mclaren pilotu Lewis Hamilton gibi Formula 1’e pilot yetiştiren GP2 Serisinin yetiştirdiği son pilotlardan.

Geçtiğimiz sene Renault’ta test pilotluğu yapan ve 3 dünya şampiyonu Nelson Piquet’in oğlu olan 22  yaşındaki Brezilyalı pilot bu sene  Fernando Alonso’nun takım arkadaşı olacak.

3 dünya şampiyonluğu bulunan Lauda, RTL’ye yaptığı açıklamasında Piquet’e karşı yüksek beklentilerinin olmadığını söyledi.

Lauda "Piquet’e karşı bir şeyim yok ancak o bir Hamilton değil. Ve Fernando çok ayrı bir pilot, muhtemelen en iyileri."

"Piquet’in hiç şansı olmayacak." dedi.


Yorumlar

  1. muhtemelen en iiyisi demiş fernando için bunu zaten biz biilioruz lauda:) bu adam çelişkilerle konuşmasını ne zmn bitirecek merak ediorum dorusu.yarışlar başlamadan hiç bişi bilemeyiz f1 ve her an her şeye açık..

  2. alpocionerr avatarı

    Arabası Lewis gibi olursa bu çocugu görürüz. Nede Olsa Dünya Şampiyonu Babası var bu işlerin içinden biri yani Lauda Sen işine bak Havayolları şirketine bi kaçtane uçak al F1'den emekli oldun daha hala konusuyosun bırakta gençler yarışsın.

  3. ben su laudayı da anlamadım adama bak ya anca alonso ya laf sokup duruo yok piquet sansız olurmus da nerden bilion olacanı bu adamın altıncı hissi cok gelişmis heralde iicealonso düsmanı oldu cıktı onun kimi destekledigi belli gerci 😀

  4. acaba sizin ferniyle ne alıp veremediginiz var biz de onu anlamdık ya lewis biraz ceneyi kapasa biraz akıllı uslu olsa kimse ona bi sey demiyecek ama malesef ole deil en cok levisin haberi cıkıo nedir bu ya

  5. team_spirit avatarı

    nerden bilio acaba lauda,tabiki piquet hamilton değil ve iiki değil ona verilen şans piquet'e verilseydi belkide bugün aynı şeyler hamilton için söylencekti.sezon uzun bunlar boş yorum

  6. KiMi Matias İce Man avatarı
    KiMi Matias İce Man

    zehrAlonso nun pisikolejisiniş bozmuş lewis :))))

  7. bu zehralonso nun lewisle ne alıp veremediği var anlamadım…sanki alonso melek lewis şeytan..

  8. bunu ilk yarıştan önce anlayamayız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir