Ecclestone "Briatore'nin Cezası Çok Ağır"

yazar:

kategori:

Ecclestone “Bu gerekli değildi ancak ben de komisyondaydım ve ben de herkes kadar suçluyum. Ancak bu kadarı gerekli değildi.”

“Bu çok fazla oldu. Kesinlikle çok fazla.” dedi.

Ancak Ecclestone, Briatore’nin Dünya Motor Sporları Konseyi toplantısı öncesinde olay içerisindeki konumunu söyleseydi, bu kadar büyük cezayı engelleyebileceğini iddia etti. Pat Symonds, olaydaki konumunu kabul etmişti ve 5 yıl men cezası aldı.

Ecclestone “Oraya gidip ‘Zamanında kötü yakalandım ve o an için bu fikir iyi göründü ve üzgünüm.’ diyebilirdi.”

“Dürüst olmak gerekirse Flavio benim arkadaşım. Tüm skandalı tamamen kötü yönetti. Tamamen farklı yaklaşabilirdi ve onlar da ‘Sen yaramaz bir çocuksun.’ diyebilirlerdi ve olay hafif bir şekilde biterdi.” dedi.

Ecclestone ayrıca, Briatore’nin sonuçtan memnun olmaması halinde sivil mahkemeye  gitmektense Temyiz Mahkemesine gitmesinin daha mantıklı olacağını düşünüyor.

Ecclestone “Flavio bunu yaparsa aptallık yapar. Temyiz mahkemesine gitmek istemeli. FIA’ya temyize gitmeli. Sivil mahkemeye giderse kazanacağını düşünmüyorum. Çünkü FIA kendisini savunmak zorunda ve birisi çıkıp onun genç bir sürücüyü ölümüne gönderdiğini söyleyebilirim. Bu yüzden sivil mahkeme iyi olmaz.” dedi.

Ecclestone, Briatore ile yaşananlar sonucunda aralarının açıldığını söyledi. Ecclestone “Benimle konuşmuyor. Bilmiyorum. Benim onu savunmam gerektiğini savunuyor ve ben bunu yapamazdım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir