Kovalainen Geçen Sezona Göre Daha İyi Olduğunu Söylüyor

yazar:

kategori:

Hamilton’la aynı seviyede performans sergilediğini düşünüp düşünmediği sorulduğunda, “Evet, öyle düşünüyorum. Son yarışlarda performansım gerçekten çok iyiydi ama yarışın belirli noktalarında hep beni yavaşlatan farklı olaylar oldu. Ama performansımın yeterli olduğunu düşünüyorum. Tabii her zaman daha iyi olabilir ve Lewis zorlu bir takım arkadaşı ama benim bir sorunum yok ve öyle bir takım arkadaşım olduğu için endişelenmiyorum. Her zaman iyi oldu ve onu yenmeyi başardığımda gridin zirvesine yakın oluyorum.”

“Performansım geçen sezonla karşılaştırıldığında gelişti. Sürüşüm geçen senekinden daha iyi. Performansımı geçen seneye göre Lewis’le karşılaştırırsak da iyi durumdayım. Ama ne yazık ki 14. sıralardayken bunu gösteremiyorsunuz.” diyor.

Fin pilot İtalya’daki perfomansının da kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söylüyor ve orada güçlü sıralama performansının ardıdnan zaferi hedeflemiş olduğunu belirtiyor. Kovalainen daha ilk iki üç turda yarışı kaybettiğini ve yanlış lastik seçimiyle sorun yaşadıklarını söylüyor.

“Ama benim kararımdı. Doğru olacağını düşünmüştüm ama olmadı.”

Eski Renault patronu Flavio Briatore tarafından menajerliği yürütülen Kovalaienen bu skandal karşısında şaşkın olduğunu belirtiyor.

“Herkes bu skandala çok şaşırdı. Formula 1’de bu tarz olayların normal olduğunu düşünmüyorum. Bana göre normal değil. Ben F1’in hâlâ adil bir spor olduğunu düşünüyorum ve eğer kötü şeyler yaparsanız daima yakalanırsınız.”

 


Yorumlar

  1. Ah be Heikki. Çok düzgün bir çocuksun. Kimseyle alıp-veremediğin yok. Ama olmadı be güzelim. McLaren koltuğu sanırım sana büyük geldi. Kuvvetli ihtimalle McLaren'de son yarışlarına çıkıyorsun. Tüm kalbimle dilerim ki inşallah gideceğin takımda başarılı ve mutlu olursun…

  2. heikki sürüşünü geliştirmiş olabilirsin.Ancak valensiyada da italyada tam bir hayal kırıklığıydın.Kazanabileceğin 2 yarışı heba ettin.İtalyadaki Lewisin kazasından sonra seni savunan Mclarenci kalmaz herhalde.

  3. mert merter avatarı

    :)) sadece gülüyorum bu cocuga

  4. 2007'de Renault'da çok istikrarlı bir pilottu aslında. Sadece son Brezilya GP'sini kaza yaparak bitirememişti.

  5. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    he Heikki he.

  6. ilk 4ten başladığın yarışı bile podyumda tamamlayamıyorsan, yazıklar olsun.

  7. Sana söylecek söz BU-LA-MI-YO-RUM

  8. şaka gibisin heiki,hemde eşşek şakası gibisin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir