Sauber/Qadbak, Ferrari Motorunu Doğruladı

yazar:

kategori:

BMW’nin spordan çekileceğini açıklamasının ardından F1 takımı Qadbak grubuna satıldı ancak takımın gelecek sene yarışması FIA’nın 14. takım için diğerlerini ikna etmesine ya da bir takımın spordan ayrılmasına bağlı.

Sauber takımı daha önce de Ferrari ile yarışıyordu ve takımın şu anki patronu Mario Theissen, gelecek sene Ferrari motorunun kullanılacağını doğruladı.

Theissen “Takım Ferrari motorunu kullanacak.”

“Benim geleceğim hâlâ açık ve sezon sonuna kadar açık kalacak. Takımın geleceğini kurtarmadaki çalışmaları kendim karıştıramam. Ve sene sonunda çok az zaman kalacağından endişe etmiyorum.” dedi.

Theissen, yeni takımın geleceğinin açık olduğunu söyledi.

Theissen “Gelecek sene gridde olacağımıza eminiz ve yeni yatırımcı oldukça güçlü görünüyor.”

“Takımın güçlü bir şekilde devam etmesini istiyor. Bu takım için harika bir şey. Bunu beklemiyorduk.”

“Moraller güçlü. Takım gerçekten iyimser. Araç için iyi bir güncellememiz var ve son 4 yarışta bir şeyler başarmak istiyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. hatta şöyle olacakmış adı
    BMW Sauber Petronas Ferrari Mercedes Honda Toyota Team 😀

  2. mert hayal gucune hayran kaldim, bmw sauber ferrari falan =) bmw, sauberi satip gidiyor bilmem haberin var mi?

  3. Honda da denedi olmadı kirve ayrıca. Halbuki David Richards yönetimindeki BAR, 2004 yılında çok başarılıydı.

    Ben garaj takımı-üretici arasındaki ilişkinin McLaren ile Mercedes ilişkisi gibi olmasının limit olduğunu düşünmekteyim. Eğer üretici o limiti aşarsa riske girmiş oluyor. Brawn ile Mercedes arasında McLaren ile Mercedes arasındaki ilişki gibi bir ilişki olursa ne mutlu. Fazlası sorun yaratabilir.

  4. tolga kardas sende haklısında garaj takımı almadan önce williamslada gördük bmwyi.abartmamak lazım.mercedes brawnı alıp başarılı olamayacağını bilemezsin yani varsayım üzerine bir şey konuşmamak lazım.bmw denedi olmadı…

  5. mert merter avatarı

    kos koca BMW basaramadi Mercedes ile hic bir kulvarda yaris kazanamadi BMW mercedesin oldugu bütün serilerden cekliyor basaramiyor DTM e girmiyor cünki mercedes orda bakin diyer motor spor larina BMW hep sacma sapan sErilerde tek F1 de idi onuda basamadilar birde Ferari motoru kulanacaklar ama isme bakin cok komik

    BMW Sauber Formula1 ferrai

    yazik…

  6. Ben Sauber'in, kaldığı yerden devam edeceğini düşünüyorum. Pilotlarını korurlarsa kendileri için büyük avantaj olur. Ufak araştırmalarıma göre de sanırım Katarlılar da var Quadbak'ın içinde.

  7. evet o takımdan bahsedyrm 4.ligde oynuyorlar

  8. Yavuz Balcı avatarı

    isviçre merkezli ama ortadoğulu bir avrupa firması imiş.bu arada romain eğer bahsettiğin takımın başındaki isim goran ericcsonn ise aldıkları takım ingilterenin ve dünyanın en eski futbol kulubu notss county.ayrıca sol campbell ancak 90 dk. oynadı sonra yolları ayrıldı.ama adamlar düşmemeye oynarken bu sene şampiyonluğa oynuyorlar.hatta roberto carlos a ericcsonn un teklif götürdüğü bile iddia ediliyor.anladığım kadarıyla boşa kürek çekmeyen bir yapıları var.

  9. peter sauber e helal olsun, kurtardı takımını. fırtınada savrulan gemiyi karaya çıkarmasını bildi. zeki adamları severim. çok güzel bir yönetim örneği..

  10. Evet Qadbak bende merak ediyorum.
    Hayırlı olsun diyelim Sauber taraftarına motor bakımından. Sanırım personelinin çoğunu koruyacaklar. Pilotlar kalacak mı göreceğiz.

  11. eved m6_power gayet gızemlıler ısvec 4.liginden takım aldılar basına steven goran erıcsonu getrdıler soll cample ı transfer ettiler =)) kımler neyın nesıler bılmyrm ama snnde dedgn gıbı oldkca gızemlıler

  12. qadbak gizemini koruyor, kimdir nedir bunlar bilen yok. bmw de sadece birkac kisi biliyormus arkasinda kimler oldugunu. finansal acidan gayet iyilermis. takimi ve onemli adamlari aynen tutarlarsa yine guclu bir takim olarak devam edeceklerine inaniyorum.

  13. neden renault theisseni düşünmuyor acaba theissen müthiş bir patron bızım takımda gormek ısterm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir