Rosberg: “Hamilton’la Aynı Konuyu Tekrar Konuşmayacağız”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Çin GP’nin ardından takım arkadaşı Lewis Hamilton ile ilgili gündeme getirdiği konuyu bir daha konuşmayacaklarını söyledi.

Rosberg, Hamilton’un gereğinden fazla yavaş giderek kendi yarışını olumsuz etkilediğini söylemişti. Bu iddiaların ardından takım toplantı yaparak olayı aydınlattı.

Rosberg “Sabah o konuyu tam olarak konuştuk. İkimizin arası bazen iyi oluyor bazen ise daha az iyi. Ancak bu konuyu onunla tekrar konuşmak için bir sebep göremiyorum.” dedi.

Olaylar Çin’de yaşananlarla bitmedi. Hamilton daha sonraki açıklamalarında kendisinin galibiyet için sürdüğünü söylemiş ve Rosberg’in benzer yaklaşımda olmadığını dile getirmişti.

Rosberg “Yine sıfırdan başlıyoruz. Lewis istediği gibi sürebilir, bu ona kalmış bir şey. Bu konu benimle tamamen alakasız.” dedi.

Eski şampiyonlardan Mika Hakkinen bu tür psikolojik savaşların normal olduğunu düşünüyor.

Hakkinen “Bu zihin oyunları gösterinin bir parçası ve hep öyleydi.”

“Bana göre Hamilton’un yaptığı basitti. Liderdi. Lider performansı belirler.”

“Ben asla kasıtlı olarak kimseyi yavaşlatmadım. Ancak lider giderken kazanmak için gerekeni yapmam dışında arkamda olanlarla ilgilenmedim. Bu bencilce görünebilir ancak gerçek bu.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Hamilton’la Aynı Konuyu Tekrar Konuşmayacağız”” için 4 yanıt

  1. Ben asla kasıtlı olarak kimseyi yavaşlatmadım. Ancak lider giderken kazanmak için gerekeni yapmam dışında arkamda olanlarla ilgilenmedim. Bu bencilce görünebilir ancak gerçek bu.

    .

  2. bence aralarını kötü olması yarışta yaşanacak rekabet açısından süper olur.2007 deki alo ham savaşı gibi.montoya schumi gibi. bir savaş bizler için süper olur.2011 deki massa hamilton kazaları müthişti.tekerlek tekerleğe.

  3. Napolyon1453 avatarı

    Patrick Jane yada Simon Baker’e olan benzerliğinden dolayı ne kadar Ham fanı olsamda sana ufak bi sempatim var. Çok yanlışın oldu fakat nefret de edemiyorum. Eski dostsunuz oğlum siz Raikonen Button Alonso gridin tecrübeli abileri olarak toplasınlar sizi bi araya öpüşüp barıştırsınlar, bayrama az kaldı takım arkadaşları arasında küslük olmaz :))

  4. Mc1aren-HAM1LTON avatarı
    Mc1aren-HAM1LTON

    Hakkinen noktayı koymus bence

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir