Briatore, Kendisine İhanet Edenlerle Uğraşacak

yazar:

kategori:

2008 singapur’da yarışa hile karıştırmak nedeniyle suçlu bulunan Flavio Briatore’ye FIA’nın düzenleyeceği tüm motor sporları organizasyonlarına hiç bir şekilde katılamama cezası getirildi.

Repubblica’ya konuşan Briatore “Kendi dünyamda bana ihanet edildi.”

“Sonunda kazanacağım ve göreceksiniz, harika bir parti yapacağız. Çok iyi organizasyon olacak ve bu zor zamanlarımda benimle olan herkesi çağıracağım.”

“Bu cevap iyi niyetle veriliyor çünkü bir şey söylemek istemiyorum. Doğru zamanda konuşacağım”

“FIA’nın salı günü yayınladıklarına bakın: o, benimle alakalı değil.” dedi.


Yorumlar

  1. FIA ile Bernie ateş olsan ……… yakarsın diyordur şimdi.(Batıda da buna benzer bir söz var :)) Flavio yeni bir seri felan kuramaz. Ferrari olmadan hiç kuramaz. Kuracağı da ancak GP3 gibi birşey olur o bile zor. He yaparsa ancak geçmişi ortaya döker FIA 'yı zor duruma düşürür. Ama bu takımların da olaylarını ortaya çıkaracağından pek kolay değil konuşmakta o kadar.

  2. Gerçekten Briatore'nin ne yapacağını merak ediyorum, çünkü adam yıllardır köklerini Formula 1'e epey bi saldı, öyle bir ağacı sökmek hiç kolay değil. Şimdilik oldu sanıyorlar ama olmayacak galiba..

  3. mert merter avatarı

    Senmisin yeni seri kurmaya kalkan :))
    senmisin FOM da diyer takimlarla birlikde FIA ya kafa tutan
    alsana yeni seri alsana takimlar birligi
    ama FIA iyi intikam aldi icerdiki cosuslarla ben sunu bilir sunu söylerim kimseye güvenmiyeceksin ve isini düzgün yapip acik vermiyceksin yoksa bitiriler yok ederler

  4. Kral çıplak değil mi yani!? Ne oldu bilmiyorum ama bize kral çıplak dediler, biz de öyle inandık, görmediysek de inandık. Artık işin zor sanki, sayın exkral… Bu satrancı senden daha iyi oynayanlar çıkmış demek ki, ve ya taşların yerini sen görmeden değiştirdiler, hem de en güvendiklerin; belki de senin yaptığını sana yaptılar; ama her şeye rağmen netice: Kral mat!

  5. saçmalamış resmen…
    sen bir yanlış yapıyorsun, yanlışını günyüzüne vuranlarla uğraşıcam diyorsun.
    saçmalık..

    hatanı kabul etsen belki insanlar daha ılımlı yaklaşırlar sana.

  6. Şimdi sıra Briatore'ye geldi o da bildiği bütün her şeyi açıklayacak büyük ihtimalle. Giderken kendimle birlikte kaç kişiyi daha aşşağıya çekersem kârdır diye düşünüyordur muhtemelen.

  7. umarım kazanrsn flavio o partide olmak ısterm =)) bende gırdgn mucadeleden galıp cıkcagından emnm sen f1 sız f1 de sensız yapamaz

  8. umarım kazanrsn flavio o partide olmak ısterm =)) bende gırdgn mucadeleden galıp cıkcagından emnm sen f1 sız f1 de sensız yapamaz

  9. umarım kazanrsn flavio o partide olmak ısterm =)) bende gırdgn mucadeleden galıp cıkcagından emnm sen f1 sız f1 de sensız yapamaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir