Yılın Çaylakları: En İyisi Hangisi?


Yorumlar

“Yılın Çaylakları: En İyisi Hangisi?” için 19 yanıt

  1. şevki aksu avatarı

    Vertezappenden bekliyordum başarılı olmasını. Ah reno motoru ah. motordan gelen acı sesleri duydunuz galiba. vertezappen on board

  2. OtonomAktor avatarı

    Verstappen tabi ki. bizi utandırdı çocuk. ama varsın biz utanalım da f1 e kaliteli pilotlar gelmeye devam etsin paralı pilotlar değil.

  3. Verstappen’de gelecek var. Ama altında iyi bir araç yok. Sürekli motor patlatıyorlar sürekli bir sorun çıkıyor Renault araçlarında.

  4. Valla ben bu seneki çaylakları baya beğendim, 2001 çaylakları yılı gibiler 😉
    Tabi biraz daha zaman lazım kesin konuşmak için..

    1. *2001 yılı çaylakları*
      kafa nerdeyse 🙂

  5. Kim en iyi Alonso kim idolüm Alonso derse benim için bitmiştir.

    Kalemini kırar arkama bakmadan giderim

    Düşmanımın dostu düşmanımdır.

  6. İlk 3 yarışta Verstappen kesinlikle en iyisi.

  7. verstappene bak hele bak 😀

    1. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
      Lewis-Hamilton(#TeamLH)

      Şimdi böyle mi oldu sitede en çok sen kaptırıyordun bu adama 🙂

      1. bişey demedim zaten bebelik haline bakın dedim 😀 ama en çok benim kaptırdığım doğru altta yorumum da var beni şaşırttığını da yazdım 😀 tek bu çocuk iyi sürsün de biz yamulmaya razı oluruz 😀

  8. Verstappen açık ara daha yetenekli ama bazen hata yapabiliyor pite girerken çimlere taşması gibi olur o kadar, ayrıca babasına da beş basar yetenekte demekki anasında da iş var 😀

    1. Demekki anasında iş var 😀

  9. Daha bunları konuşmak için erken ama 3 yarışı kıyas alırsak; Nasr’ı ilk yarış belki griddeki araç sayısının az olmasından dolayı 5. oldu ama tur yememişti o yüzden biraz dikkatimi çekti. Diğer 2 yarışta ortalama bir performans gösterdi ama genede griddeki çoğu pilottan ve takım arkadaşından daha iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum.
    Verstappen şansız ama yetenekli çocuk 🙂 Atakları bana Kobayashi’nin kamikaze dalışlarının hatırlattı bir alt versiyonu gibi 😀 Özellikle Suzuka’daki o meşhur atakları. Belki onlar kadar tehlikeli değil ama genede normal bir atağa göre tehlikeli ataklar yapıyor. Bu tür atakları başardığın an sağlam ataklar arasına giriyor ama çok tehlikeli son anda daldığı için öndeki pilot son anda fark ediyor ve temas olasılığı çok yüksek. Umarım ataklara böyle başarılı devam eder yoksa ilk temasta hemen üstüne yüklenebilirler.
    Şunu da söylemeden geçemeyeceğim 😀 Sezon başında yapamazsa daha hazır değil yaparsa F1 çok kolaylaştı diye bir haber çıktı onda yorum yapmamıştım ama şöyle bir şey ekliyeyim bu F1 de eğer yapamasaydı gerçekten boş birisi olduğunu düşünürdüm çünkü F1 gerçekten geçen yıllara göre kolay ama bu onun yetenekli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Daha zor olsaydı bir kaç yıl daha hazırlanıp öyle girebilirdi. Şuan için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
    Sainz’a gelince son yarışta kayboldu gitti. Şanzıman problemi var diye haber çıktı madem öyle bir problemi vardı zaten sorunlu olan Renault motorunu niye zorladınız bıraksaydınız yarışı. Genel bu 3 yarışa bakacak olursak çok aman aman bir performansını göremedim ama şuan için idare eder konumda.

  10. Verstappen ben dahil herkesi terse yatırdı. Toro Rosso’nun performansı da kötü değil ama Sainz’dan daha iyi çıktı. Gerçi Sainz’in balon olduğunu biliyorduk alt serilerden.

  11. Yüzümüzü kara çıkaran Verstappen diyorum umarım sezon boyuda hep böyle devam eder.

  12. şaşaırdığımı söylemem lazım felipe nasrdan daha iyi başlangıç beklerdim herkesi şaşırtabilir diye düüşünüyordum ama olmadı o beni şaşırttı diğer şaşırma da verstappen için kaza yapar eder acemi vs diye belkide en ok ben eleştirdim ama beni şaşırttı ve iyi gidiyor motor patlatması bizim için iyi olmasa da 🙂 hıırs yapıp kaskını atması felan aradığımız agresif pilotu bulmuş olabiliriz ilerleyen yıllarda hamiltondan sonra …

  13. vw-tdi-power avatarı

    Hepsi çok iyi görünüyor. Ama Verstappen bir adım önde göstermekte kendini.

    Sıralama şöyle olabilir: Verstappen>Nasr>Sainz Jr.

  14. 3 çaylakta iyi bence ,gelecekte iyi takımlara geçebilirler gibi duruyor.

  15. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Bu seneki çaylaklar fena değiller bence. Verstappen ise bu şekilde devam ederse yeni şampiyon adaylarından olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir