Alonso: McLaren Hala Test Modunda

yazar:

kategori:

Fernando Alonso McLaren’ın yarışları hala test olarak kullandığını, ancak temiz bir haftasonu geçirmeleri takdirde Bahreyn sıralamalarında ikinci seansa kalabileceklerini söyledi.

“Şampiyonada dördüncü yarıştayız, ancak bu bizim için hala test durumunda. Dünyada test yasaklarının olduğu tek sporda bunu yapmamız gerekiyor. Umarım Barselona’dan sonra yarışlardan keyif almaya başlar ve rekabetçi olabiliriz. Ancak üsttekilerle mücadelemiz uzun vadeye yayılmış durumda.”

Honda bu haftasonu Sakhir’de motorunun gücünü biraz daha artıracak ve Alonso bunun sorunlara yol açabileceğini bilmelerine rağmen takımın hazırlıklı olduğuna inanıyor.

“Bence bu sorunun farkındayız ve aracın elimizdeki güçle ne yöne gidebileceğinden emin oluyoruz. Belki frenleme, vites küçültme ve çekiş gibi noktalarda değişiklikler olabilir. Daha fazla güç sorunlar doğurabilir, ancak zamanı geldiğinde hazır olduğumuzdan emin olmak istiyoruz.”

“Neler olacağını göreceğiz. Bahreyn’de araçlar Çin’dekine çok benzer olacak, herkes için böyle. Bu yüzden performansın çok değişeceğini düşünmüyorum. Amacımız gelişmek ve eğer pist karakteristikleri ve haftasonu iyi olursa ikinci seans mümkün. Bu olmazsa mümkün değil. Öğrenmemiz gereken bir çok şey var.”

McLaren MP4-30’un kendisini en çok şaşırttığı şey sorulduğunda Alonso: “Sürmesinin ne kadar kolay olması. Aldatıcı değil, size güven veriyor ve daha da fazla zorlayabiliyorsınız. Size eğlenceli sürprizler yapmıyor ve bu iyi. İkinci olarak takım aracı ve parçaları oldukça açık ve akıllıca geliştiriyor ve her şey bekledikleri gibi çalışıyor. Bu iyi haber demek.”


Yorumlar

“Alonso: McLaren Hala Test Modunda” için 8 yanıt

  1. cgdsny_Ferr avatarı

    araç sürprizler yapmıyormuş: Prodromou mucizesi olsa gerek.

  2. 2015: A McLaren Odyssey (spä2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spä2000)

    Sakhir pistinde bir Şakir.

    1. Fernando Alonso 05-06 avatarı
      Fernando Alonso 05-06

      1. (Arapça) Erkek ismi – Şükreden
      durumundan memnun olan. Allah’a şükreden. Kur’an’da çok sık geçen kelimelerden biridir.

      ŞAKIR (türkçe) anlamı
      2. 1. Allaha şükreden. Hâlinden memnuniyetini bildiren. (Bak: Şükr.) 😀

  3. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Dünyadaki test yasağının olduğu tek spordayız helal olsun işte bu karakterli bir pilotun dile getirmesi tamda bu işte ben uzun zamandır böle keskin bir ifade kullandığını hatırlamıyorum test yasağı ile ilgili ne oldu da bunu söledin bazı şeyler acıttı son dönemde heralde ondandır her ne kadar bunu en çok eleştiren biz fanlar olsak da senin son acıtmalrdan sonra bunu dile getirmen manidar olmuş ama unutmaki o yasaklar sadece McLaren için diil cınım bugün FIA’ya yarın öbür gün biraz daha işler ters giderse McLaren ve Honda’ya saydırırsın artık zaten sen gelir gelmez yanında 1,5 saniye getirdiğini biliyoz McLaren’e yoksa şu an 2 saniye diil 3,5 saniye civarlarında gerilerdeydi

    1. Bence senin genel olarak sıkıntıların var yoksa her Alonso haberinin altında karakter öğretiyon aklınca millete

    2. raikkonen1088 avatarı
      raikkonen1088

      İşte bir cebinde 1.5 saniye yada 2 saniye getirir diyen bir arkadaş daha. Arkadaşlar, Mclaren ile anıldığından beri her habern altında aynı yorum. Bıkmadınız mı ? Not: Bir arkadaş önceki Alonso haberinin altına da cebinden saniye getirir diye yazıp bunun gibi bir tepki verdiğim için, benim Alonso taraftarı olduğumu düşünmüş ama değilim. Dolayısıyla lütfen eksilmeden direk bitin. Papağan gibi cebinde bilmem kaç saniye getirdi lafında hiçbir zeka parıltısı yok.

  4. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    yorumum yinemi silindi anlamadım gitti

    1. Hahaha koptumm,sen hayal dünyasında yaşıyorsun.Bazen de doğru yorumlar yazıyorsun.Eğlenceli bir arkadaşsın.Tıpkı tuttuğun pilot gibi.
      Arkadaşlar kızacak birşey yok.Adamlar atar yapmakta haklı Fernando’ya.Seneye de bakın görün,Seb’e sallayacaklar ,seb’den fark yedikten sonra :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir