Rosberg: “Hamilton’un Sürüşüyle İlgilenmiyorum”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Lewis Hamilton’un bundan sonraki yarışlardaki sürüşünün kendisi için alakasız olacağını ve her şeyin yeniden başlayacağını söyledi.

Bild’deki köşesinde yazan Rosberg “Tekrar sıfırdan başlıyoruz. Lewis istediği gibi sürebilir, bu ona kalmış bir şey. Benimle tamamen alakasız.”

“Aramız bazen iyi bazen daha az iyi olacak. Ancak onunla tekrar bu konuyu görüşmek için bir neden yok.”

“Çin benim için sinir bozucu bir hafta sonuydu. Hemen ardından bir yarış olduğu ve çalışacağım için mutluyum. Takım sezona harika bir şekilde başladı ve inanılmaz bir araç ürettiler. En tepeye çıkmak için kendimden biraz daha fazlasını çıkarmam gerektiğini biliyorum.”

“Daha önce hiç Bahreyn’de kazanamadım ancak son 2 sene pole pozisyonunu kazandım ve Formula 1’deki ilk yarışımda buradayken en hızlı turu attım. Bu yüzden yarışı biliyorum.” dedi.

Rosberg ayrıca yarışta daha güçlü olmak için geçen seneki görüntüleri incelediğini söyledi.

Rosberg “Onu yenebileceğimi düşünüyorum. Bunu son iki yarışta da düşündüm ancak işler istediğim gibi gitmedi. Bu yüzden burada bunu yapmak istiyorum. Buraya ait videoları tekrar izliyorum çünkü mücadelelerde gelişmem gerektiğini biliyorum. Geçen seneki yarışı kazanmak için daha iyi yapabileceğim şeyler vardı. Bu yüzden tekrar izliyorum.”

“Hamilton’u Malezya’da yenmem önemliydi bu yüzden değişen bir şey olmadı. Her yarış önemli ve şimdiden 17 puan önde. Bu yüzden mümkün olduğu kadar kısa sürede puanları geri almalıyım. ” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Hamilton’un Sürüşüyle İlgilenmiyorum”” için 4 yanıt

  1. Öğretmenini dinlemezsen o dersten geçemezsin, otur sıfır!

  2. ah be rosberg eriyip gidiyosun. merso dan sonra bakalım hangi takım alıcak seni.

  3. boggyvilian avatarı

    Ah be Rosberg dediklerin keşke gerçek olsa geçen sene ne güzel diğer araç hangi virajda nasıl dönüyor yarış çizgisi ne diye mühendisine durmadan soruyordun ama FİA pilotlara sürüş koçluğunu yasaklayana kadar.Bu sene için yarış koçluğu yasağı geldi, Rosberg yavaşladı.Üzülerek söylüyorum ki sen Webber Massa Barichello katagorisindesin en iyilerden sonraki ikinci pilotsun.Kazanmak mı istiyorsun Hamilton’ın aracında problem yaşaması için Tanrı’ya dua etmen gerek

  4. İlgilenmeyen halinle böyle bütün hafta sonu mız mız yaptıysan, ilgilenen halini düşünemiyorum valla Rosberg’ciğim.
    Hamilton’ı arabadan indirip onun aracı da kendin sürücen herhalde ilgilenecek olsan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir