Barrichello'ya Göre Şampiyonluk Savaşı Temiz Olacak

yazar:

kategori:

Singapur’da soruları yanıtlayan Brezilyalı, “Ben işimi olabildiğince açık bir şekilde yapıyorum, geçmişte olduğu gibi. Hiçbir şey değişmeyecek. İkimizin de takım için en uygun stratejiyle piste yollanmamız oldukça adil. En iyi olan yarışı ve şampiyonayı kazanır. Bu durumdan memnunum. Bugünlerde takım arkadaşının bilmediği bir şey, yapmaya çalışmak imkansız. Tüm telemetriler ve konuşmalar ortada ve bunu yapmak zor. Tamamıyla adil bir durum ve bundan memnunum.” diyor.

“Bir süre önce 6 puan gerideydim. Şampiyona benin için o zaman başladı ve dönüm noktası olarak kazanmam gerektiğini biliyordum. Bunu da başardım. Ardından bir yarış daha kazandım ki bu harikaydı. Bu yüzden ayaklarım yere basmalı ve bunu tekrar denemeliyim.”

“Yarışı düşünüyorum. Kazanmayı ve Jenson Button’dan puan çalmayı. Tüm yapabileceğim bu. Eğer büyük düşünmeye başlarsam kötü şeyler olabilir. Ayaklarım yere basıyor, her zamankinden daha sıkı çalışıyorum ve en iyisinin olmasını diliyorum.”

Brezilyalı pilot bu sezonun kariyerinde şampiyonluğa en çok yaklaştığı sezon olduğunu düşünüyor.

“Evet öyle. Özellikle eşit şartlarda bulunmaktan. Bazen takımın size bunu yapıp yapmamanız konusunda izin vereceğini bilemezdiniz. Ama burada iyi hissediyorum. Takımın kazanmak ve zorlamak konusunda pilotlarına eşit seçenekler sunduğunu görüyorum ve bundan memnunum.”


Yorumlar

  1. biraz zor ama imkansiz degil. umarim rubens kazanir. button'in, en azindan bu sezon kazanmasini istemiyorum sampiyonlugu. gecen yila kadar kendisine sempati duymama ragmen, bu sezon iyiden iyiye sogudum. antipatik gozukmeye basladi gozume. rubens icin de durum tersine dondu benim icin. daha once pek hoslanmayip, figuran gibi gorsem de, tecrubesi, yetenegi ve tabii ki sempatikligi 🙂 sayesinde benim sampiyonlugu kazanmasini istedigi pilot. baslarda vettel'di ancak onun daha cok pismesi gerektigini gordum.
    umarim dedigi gibi adil bir yaris olur, "savas" olmaz. burada ross brawn faktoru cok onemli tabii ki. is biraz da onda bitiyor cunku, malum.

  2. Böyle giderse tecrübe kazanacak gibi.

  3. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    bu sene şampiyon olan ne kadar şampiyon olacak acaba 4 ü içindende ? en fazla yarışı button kazandı ama oda sonradan bitti.rubens alsın bari.

  4. hak eden kazansız inş yaşlı kurt kazanır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir