Renault'dan Değişim Çağrısı

yazar:

kategori:

Caubet, “Takım Renault kültürüne yeniden bürünmeli. 1980’lerde Renault’nun başkaları tarafından kontrol edildiği günlere dönmek istemiyoruz. Ama takımın %100 kendi kendine yönetilmesini sağlayarak aynı hataları yapmak da istemiyoruz.” diyor.

Renault takımındaki yeni yönetimi oluşturmak için aceleleri olmadığını belirten Caubet, Bell’de sonraki yeni takım patronu için aralık ya da ocak aylarında gerekli sorumluluk ları alabilecek birinin görevlendirileceğini belirtiyor. Kısa vadede sorun yaşamayacaklarını düşünen Caubet takım patronunun uzun vadede önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Caubet’ye göre takım Renault’yu eski performansına döndürme ve ING ayrılığının ardından gerekli finansal gücü yeniden bulmaya odaklanacak.

“Açıkça görülüyor ki takım sancılı ve küçük düşürücü bir şok yaşıyor ama biz yarışmaya devam ediyoruz ve iki temel hedefimiz var; performans ve finansman.”

“Sene sonuna kadar araçta gelişime devam edeceğiz ama yoğunluk 2010 üzerinde olacak.”

“Şu an mevcut durum sponsorlar açısından oldukça zorlayıcı. Harcamalardaki azalmaya rağmen sponsorlar takımları 2010’da 2009’daki seviyelerde desteklemek istemiyorlar. Yeni finansal çözümler bulmamız gerek.”


Yorumlar

  1. Bence ING'nin yaralarını silme ihtimalleri var. Çünkü Güney Kore (bünyesindeki Samsung), Japonya (evlendiği Nissan), Romanya (sahip olduğu Dacia) giib ülkelerin firmaları ile sponsorluk anlaşması yapabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir