Vettel, Rosberg’in Çin’deki Eleştirisini Anlayabiliyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Mercedes pilotu Nico Rosberg’in Çin yarışında takım arkadaşı Lewis Hamilton’un sürüşü karşısında niçin üzüldüğünü anladığını söyledi.

Vettel “Lewis ne yaptı, daha fazla performansa sahip miydi değil miydi bilmiyorum. Muhtemelen en iyisini Lewis biliyordur. Nico’nun şikayetlerini anlıyorum. Sonuç olarak her zaman zorlarsınız ve ben de aynısını yaptım ancak onu baskı altına almak için daha da fazla zorladım. Ama her zaman o bölümün sonunda hayatta kalmanız gerekir çünkü lastikleriniz daha fazla aşınmış olur.”

“Ancak ben politikacı değilim ve bu konuda sizi besleyemem. Asla öyle bir şey yapmadım. Açıkçası benim için rahat bir pozisyondu çünkü basın toplantısındaki konuşmalara dahil olmadım. Ancak her ikisi durumu idare edecek kadar profesyoneller ancak onların birbirlerini zorlaması ilginç oluyor. Bizim için onların ne yaptığı alakasız.”

“Biz kendimize bakmalıyız. Onlar aralarında sorun yaşarlar ve birbirlerini yarış dışı bırakırlarsa bundan sadece biz değil herkes faydalanır. Bunu hoş karşılarız. Ancak aynı şekilde böyle bir şey beklemiyoruz. Dediğim gibi onlar profesyoneller ve ne yaptıklarını biliyorlar.” dedi.

Bahreyn’deki şansları için Vettel “Tek sorun güneşin yarış başlamadan gitmesi yoksa çok ciddi sıcak olurdu. O yüzden sıcak olmasını beklemiyorum. Malezya çok aşırıydı ancak Malezya her zaman öyle oluyor. Burada da iyi pozisyonda olmayı bekliyoruz. Bu sene koşullar ne olursa olsun araç içerisinde hep rahat oldum.”

“Aracımız her tür koşulda çalışıyor gibi görünüyor. Sıcak ya da soğuk, kuru ya da yağmurlu iyiyiz. Bu yüzden iyi pozisyondayız. Yine de bunu doğrulamamız lazım, daha ilk yarışlardayız. Şu an için en önemlisi bu. Mercedes’in hemen ardında olduğumuzu doğrulamalıyız. İdeal olarak her zaman biraz daha yaklaşmalıyız.” dedi.


Yorumlar

“Vettel, Rosberg’in Çin’deki Eleştirisini Anlayabiliyor” için 2 yanıt

  1. alo-official avatarı

    Seni bu çocuk anlamazsa kimler anlasın 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=XOlBKWHBwk8

  2. cgdsny_Ferr avatarı

    çok iyi konuşmuş bravo Vettel’e.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir