Hamilton: “Takım İçerisinde Asla 1 Numara Statüsünde Olmak İstemedim”

yazar:

kategori:

Son dünya şampiyonu Lewis Hamilton, yeni anlaşmasında Mercedes’ten takım içerisinde 1 numara olmayı istediği iddialarını yalanladı.

Bu sene sonunda anlaşması bitecek olan Hamilton henüz anlaşmayı uzatmış değil. Taraflar görüşmelerin son noktaya ulaştığını söylese de heniz bir açıklama gelmedi.

Hamilton “Asla 1 numara olmak gibi bir şey istemedim. Ben pist üstünde takım arkadaşımı yenmek ve kendimi kanıtlamak istiyorum. Elleri arkasından bağlanan bir takım arkadaşını yenmek istemiyorum.”

“Çin’de yaşananları yarışın ardından konuştuk. Bu konuda detaya inmek istemiyorum ancak açıkçası yarışın ardından yorumları duydum ve insanlar söylenenleri istedikleri gibi değiştirdiler.”

“İlerliyoruz. Takım olarak bu hafta yeniden birleştik ve birlikte harika iş çıkarmaya çalışacağız. Nico ile aramda bir sorun yok. Sabah birbirimizi gördük ve her şey yolunda.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Takım İçerisinde Asla 1 Numara Statüsünde Olmak İstemedim”” için 2 yanıt

  1. Sanmıyorum bu adam çaylak zamanında Alonso ile kafa kafaya yarışmış bir kişi. Rosberge karşı zaten bir numara her zaman herşey ortada. tek sıkıntısı geçmiş yıllarda gördüğümüz gibi motivasyon kaybı yaşayıp basit hatalar yapabiliyordu ama bu sene onuda aşmış gibi. Şuanda tartışmasız en iyilerden hatta ilk 3 te derim aktif sürenler içerisinde…

  2. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    keşke başkararıda böle senin adam gibi düşündüğünü düşünseler(di) büyük ve adam gibi karakterli pilotun isticeği istemesi gerekende bu takım arkadaşımı yeneyim hakkaniyetle herhangi bir sabotaj yada eli koluna bağlanmadan helal olsun gerçekten takdir ettim keşke başka(sı) da senden feyz almış olsaydı ee normal sen daha geçtin yeniydin daha yeni yeni öğreticek zamanı bulacakken eşit şartlarda bir çaylaktan korkup kaçtı o

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir