Singapur GP – Antrenmanlar Sonrası Ferrari

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen “Diğer haftalarda olduğu gibi bir cuma günüydü. Araçta bir kaç sorun yaşadık ancak genel olarak planladığımız programı uyguladık. Tur zamanlarına gelince her zaman yakıt yükleri konusunda soru işareti vardır: yarın sıralamalarda neler yapabileceğimizi göreceğiz.  Bugün, son yarışlarda olduğu gibi Singapur’da podyum mücadelesi verip veremeyeceğimizi söylemek için çok erken. En azından bugün gördüklerimize göre yumuşak olan lastikler çok çabuk ufalanıyorlar. Bu şaşılacak bir durum değil ve genellikle yavaş yavaş lastik parçaları piste yapışır ve durum gelişir.” dedi.

Giancarlo Fisichella “Zor bir gündü. Araç çok sinirliydi ve henüz ideal ayarları bulamadım. Şu anda takım ile oturup sıralamalar ve yarışa mümkün olduğu kadar iyi hazırlanmak için çalışmalıyım. Hedefim Monza sonucunu geliştirmek olacak ancak bunun kolay olmayacağını biliyorum. Pist çok kaygandı ve bazen lastiklerde bozulma oldu. Ne yazıkki yumuşak lastikler ile Webber’in kazasının ardından kırmızı bayrakların sallanması nedeniyle hiç uzun sürüşler gerçekleşiremedim. Bu lastikler 0.3 – 0.4 sn daha hızlı ancak istikrarları konusunda soru işareti var.” dedi.


Yorumlar

  1. kimi bence ilk ona kalırsan çıkabildiğin kadar ağır depoyla çık. startta doğal hızın(Allah vergisi)ve kers yardımıyla geçersin birilerini. arkasından pite geç gireceğinden dolayı yine bir kaç sıra kazanırsın diye düşünüyorum.

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    alakasi yok soluyor sen cik bakayim o piste ayakda durabilcenmi kaygan pist gormuyormusun araclarin arka tarafi adeta kopuyor adam ne yapsin arac kayiyorsa herkesde olan bir durum adamdan bunu engellemesini beklemeyemessin umarim yaris disi kalmaz

  3. e be güzel takım bu adam Badoer'den farklı birşey söylemiyor ki 🙂

  4. evet yarın daha gerçekci olabiliriz, yakıt yükleriyle nerede olduğumuzu görebiliriz…

  5. Tek ihtiyacımız downforce.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir