Nelson " Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

yazar:

kategori:

Nelsinho Piquet, ilk Formula 1 sezonu için herhangi bir özel amaç belirlemediğini söyledi ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Piquet, geçen sene takımın test pilotuydu ve 2008’de Fernando Alonso ile birlikte yarışacak.

Piquet: "Geçen sene takım içinde harika bir role sahiptim. Fabrikadaki, yarış ve test takımlarındaki herkesi tanıdım.”

"Harika bir yıldı. Her şey iyi gitti, yarış pilotu oldum”

"Bir takım olarak şimdi Fernando Alonso’nun yanımda olmasıyla, çok tecrübeye sahip. Birlikte harika tecrübeye sahibiz. Takım iki defa şampiyon oldu ve eğer bir kere yaptılarsa tekrar bunu yapabilirler.”

2008 için hedefi sorulduğunda Piquet: "Elimden geleni yapmak. Araçla ne kadar gelişeceğimize bağlı bu. Eğer araç podyuma çıkabilecek yetideyse podyum için çaba gösteririm, kazanabilecek yetideyse kazanmak için çaba gösteririm. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve iyi bir yıl geçireceğim”

2006 yılında GP2’de Lewis Hamilton ile şampiyonluk mücadelesi veren Piquet, Mart ayındaki ilk yarış öncesinde yapacak çok işinin olduğunu söyledi.

Piquet: "Melbourne kadar benim için uzun bir yol var. Öncesinde yapacak çok işimiz var ve gelecek test seansına ve ilerleme programına odaklanmış durumdayız.

"Bu, benim fiziksel olarak da gelişmeme yardım edecek. Çünkü sürüş, en iyi hazırlıktır. İlk yarışım için hazır olduğumdan emin olmak için öğrenmeye devam edebilirim”

"Bu seneki amacım, paketten maksimumu elde etmek ve takım için iyi bir iş çıkarmaktır. Öğrenecek çok şey olacak ve Formula 1’deki mücadeleyi küçümsemiyorum”


Yorumlar

  1. valla çok sevdim ben bu yeni pilotumuzu akıllı uslu en önemlisi lewis gibi başarıları karşısında ne oldum delisi olmucak bir çocuk aloya da çok yardımı olcaktır kimi ve massanın yakaladığı birlikte çalışma becerisini bu sene alo ve nelsinhoda da görcez arkandayız nelsinho elinden geleni yapçaaan konusunda en ufak bi şüphemiz bile yok…

  2. Kimlik Fransızdır ya.Kök ermenidir heralde.(Biraz Adolf Hitler'e benziyorum.Kusura bakmayın:s)

  3. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ne alakası var ermenyle:D adam fransız :D:D fransız takıma fransız pılot yakısır bıran once onu reno kokpıtınde gormek ıstyrmm sımdıden grosjeann hayranym dıyeblrm alonsodan sonra tutacagım ısım sımdıden bellı vettel ve grosjean

  4. NothingToSay avatarı

    Nelson a güveniyorum ve ondan iyi şeyler bekliyorum..gp2 de Hamiltona kafa tutan tek pilottu..umarım burda da, takım patronu ve arabasının teknik aksamı izsin verir de, hem alonso hem de hamilton ile mücadele edebilir.

  5. grosjean iyi basladı bakalım sezon boyunca nasıl olucak .Birde bu adam ermenimi isimden dolayı sordum:S:D.Neysee ama junier ın kotu oldugunu sanmıyorum iyi yarışlar çıkartacaktır.GP2 de hırslıydı F1 dede aynısını yaparsa heyecan getirir.Ben bir McLaren taraftarı olarak heyecan arıyorum.Sabahın köründe kalkıp izliyorsak.Bir pilotun fark acıp gitmesi, mclaren aracı olsa bile zevk vermiyor.Geçen sene mclaren araçları kendi aralarında bile çekişiyordu.Bu yıl bunu renault dada görürüz umarım.

  6. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    bi de bunun tam tersi var umut yha basarısız olursa:D grosjean bomba gıbı gelıyo bence koltugu tehlıkde bu sene sonu heıkkıye olan nelsonada olablr gercı heıkkı süper bır pılottu ama o konuyu acmayalım

  7. bu yıl iyi işler çıkarttıgı vakit neden renault göndersin ki!ben piquet den ümitliyim.

  8. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    ben nelsınhonun renodakı gelecegının kısa surecegını dusunyrm arkadan ronain grosjean gelıyor grosjean gp2 dekı en ıyı pılot ve renault f1 koltugunun velıahtı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir