Alonso, Zirve için Mücadele Peşinde

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, hayal kırıklığı yaratan 2007 sezonuna rağmen R28’in kendisine zirve mücadelesi fırsatı vereceği konusunda umutlu.

Alonso: "Tekrar burada olmaktan dolayı mutluyum. Harika bir şey bu.”

"Benim için çok kolay olduğunu düşünüyorum. Çünkü, takımı zaten tanıyorum. Test takımı ile çalışmak ve fabrikadaki ilk günüm, koltuk yerleşimi çok kolaydı. Zaman geçmemiş gibiydi.”

"2006’nın sonu gibiydi. Çok mutlu ve takım içindeki herkesle uyum içindeyim. Çok mutluyum”

Renault, geçen senenin 4. hızlı takımıydı ve sadece bir podyum zaferi yaşadı.

2008 için şansı adında temkinli olmasına rağmen Alonso, Renault’un zirveye geri dönmesine R28’in yardımcı olabileceğinden umutlu.

Alonso: "Göreceğiz. Şu anda şampiyonluk herkese açık. Çünkü, kimse bilemez. Herkes Ferrari ve McLaren’i konuşuyor, bu da bizim için iyi.”

"Onlar hakkında konuşulduğu sürece biraz daha rahat çalışabiliriz ve yeni araçla bazı testler yaptık. Şubat ayı, performansı bulma zamanı”

"Şimdi aracın parçaları ve tasarımı ile ilgili yanlış bir şeyin olmadığını görmeye odaklandık. Performans ardından kısa sürede gelecek ve umarım bu, zirvedeki takımlarla mücadele etmek için yeterli olacak.”


Yorumlar

  1. alonun yanında nelsinho gibi bir pilot ve flavio gibi alonun tm nazını çekmeye hazır bir patron olduu sürece alonso herşeyi başarabilir ama yine de benim bu seneki röno için beklentilerim yüksek değil ama zaman ne gösterir bilemeyiz bakarsınız big bang yaşar bu sene röno:)

  2. playstationuna kavuştun yani:p

  3. Sadece sen o takımı düzeltebilirsin,sen en iisin,senden beklentilerimiz çok fazla,hadi Nano'muz !!!! ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir