Williams, 2010 Motoru İçin Hâlâ Kararsız

yazar:

kategori:

Williams Teknik Sorumlusu Sam Michael’e göre takım hâlâ motor kararında net sonuca ulaşmadı.

Williams F1 için muhtemel motor tedarikçileri arasında Nico Rosberg’e olan ilgisini gizlemeyen Mercedes de var. Ama Alman üreticinin yanında Ferrari ve Renault da, Grove kökenli takımın olası seçenekleri arasında.

Motor konusunda şimdiki durumları sorulan Michael: “Kararın verme aşamasının henüz orta noktasındayız. Bütün söyleyebileceğim bu, dahasını bilmyiorum. Bunu öğrenir öğrenmez gelecek senenin aracını, (o motorun) çevresinde inşa etmeye başlayacağız. Teknik açıdan bunu ne kadar önce öğrenirseniz o kadar iyidir”


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    ARkadaslar bence böyle giderse sadece F1 MERCEDES serisi izleyecegiz gitdikce zevksizlesiyor bence buna bir dur demek lazim en fazla iki takima motor saglanmali yoksa ne yarisi izleyecegiz GP2 Deki gibi bütün motorlar ayni (RENO)
    hicmi hic zevki olmaz FIA buna bir dur demeli ve diyecektirde ..ne dersiniz

  2. willims renault motoru kullanacak büyük bir ihtimal çünkü geçmiştede büyük başarıları var bu 2 devin ortalığı sonucu mercedes motoru olmaz nedeni ise fia izin vermezz

  3. Bence Renault motoru kullansınlar. Hem Renault'un hem de Williams'ın eski günlerine dönme şansı olur böylece. 90lı yıllar geri gelir…

  4. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    Williamsın fazla nazlanmasına gerek yok eninde sonunda Mercedes motoruna onlarda dönmek zorunda kalacaklardır..

  5. Aceleye mahal yok bi cosworth'ü görün bi hele. Sonra karar verilir Ferrari mi Renault mu diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir