Haug, Mercedes Motorunun Güçlü Olduğunu Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Motor gelişimlerinin durdurulmasına rağmen genel kanı, şu anda Mercedes motorunun griddeki diğerlerine göre açık bir şekilde daha güçlü olduğu yönünde.

Pazartesi günü Dünya Motor Sporları Konseyi, bu konuyu da görüşmüş ve eğer takımlar fark olduğunu düşünürse aranın, geridekilerin gelişimine izin verilmesi yerine güçlü olanın geri çekilmesi yolunu işaret etmişti.

Ama Mercedes Motor Sporları Sorumlusu Haug, Alman üreticinin motorunun diğerlerine göre çok iyi olduğunu kabul etmiyor.

Haug: “Çok iyi olan bir motoru hiç tecrübe etmedim.”

“Eğer pistte motorunuzla tek parça kalabiliyorsanız, asla çok iyi olamaz”


Yorumlar

  1. Bence Mercedes motoru devir limiti sınırı geldikten sonra güçlendi.Ondan önceki senelerde motorun durumu ortadaydı.Ama şu anda en iyi motor tabiki de mercedeste.

  2. Bende başından beri Mr. Haug ile aynı görüşteyim. Sadece belki biraz daha dayanıklı diyebilirim.

  3. Mercedes düzlükte kimi geçtide iyi oldu ki :S bence Motorlar birbirlerine çok yakın şu anda önemli olan aerodinami… Aerodinamisi iyi olan takımlar gidiyor yoksa Renault motoruda süper değildi Redbull nasıl kazandı onca yarış… öyle bakarsak Renault'u da ikinci kefeye koymamız gerekir…

  4. su f1 in dustugu duruma bakin ya guya motor sporlarinin zirvesi bu nasil zirve ya burasi onune gelenin girebilecegi bir yer degil sirf fazla arac ve takim olsun fazla para kazanalim diye ne hale soktular su f1 i kardesim merecedes boyle bir motor yapiyorsa ki helal olsun adamlarin motoru super diger takimlarda en iyiyi yapmak icin ugrasmali yoksa daha neden girdiler bu spora burasi onde gideni durdurmak degil calisip onde gideni yakalamak ve gecmek yeridir vay bu iyi motor yapti ben yapamam en iyisi durduralim daha iyi mantigi boyle giderse f1 i her firmanin girebilecegi bir yere cevirecek o zaman pistte bir haci murat nasil gider acaba burda ondekilere rakip olamiycaksa ciksin gitsinler ya bana kizanlar olabilir ama bmw neden gidiyorki burdan adam gibi bir arac yapip yarissa hem kendileri icin hem f1 severler icin hemde f1 deki buuyuk takimlar icin iyi olucak ama birakip gitmek yada mucadele etmemek en iyisi korkaklar bmw de para yoksa neden rolls royce yapiyor bunu anlamak guc krizi bahane ediyorlar bakin hondanin durumuna biraz sabir etseydi belki bir daha hic f1 den gitmeyecekti ben artik f1 den eskisi kadar zevk almiyorum ve eminim ki benim gibi dusunen cok f1 seven vardir ama baska alternatif yok ne yazikki keske yine eskisi gibi motorlarin sinirlanmadigi abuk subuk kurallarin olmadigi en iyinin kazandigi gercek rekabetin oldugu yarislar izlesek f1 gercek f1 gibi olsa

  5. forever-Mclaren  forever-Mclaren  avatarı
    forever-Mclaren forever-Mclaren

    kimse Mercedes motorunun güçlü olmasına tahamül edemiyor..

  6. bu konu fazla kurcalanmasın diye alttan almış. bence açık ara iyi bir motor herşeyden önce ferrari gibi her sene fiks menü 3 sefer patlamıyor. bıraksalar herkes mercedes motoru kullanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir