Briatore: Renault Zaferler İçin Mücadele Etmeli

yazar:

kategori:

Takım patronu Flavio Briatore’ye göre Renault, kötü geçen 2007 sezonunun ardından yarış galibiyetleri ve podyumlar için mücadele etmeli.

Briatore: "Renault’un, yarışlar kazanmaya ve podyumlara çıkmaya ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Gösterinin kahramanları olmalıyız.”

"Şampiyonanın sadece bir galibi vardır. Bu yüzden, iş kolay değil. Ama podyumlar için mücadele etmemiz gerekiyor ve ilk 4te olduğumuz her zaman 50% şansımız var.”

Renault Grubu’nun Başkanı Carlos Ghosn, 2007 sezonunun 2005 ve 2006’da şampiyon olan Fransız takım için çok kötü geçtiğini söyledi.

Ghosn, takımın zirveye geri dönmesi gerektiğini kabul etti.

Ghosn: "2007 senesini “bir felaket” olarak niteleyen Flavio Briatore’nin referansını kullanacağım. Yani bir felaketti ve üçüncü sırada tamamladık. Bu yüzden eğer üçüncülük felaketse, size iki seçenek kalıyor”

"Onlar arasından birini tercih ederim ama bu bende saklı kalacak. Güveniyorum, testlerde bulundum ve harika bir takıma ve pilotlara sahibiz. Biz, kazananların takımıyız ve kamuoyunun beklentilerine cevap vereceğimizi umuyorum”

Fernando Alonso, McLaren’de geçirdiği bir senenin ardından Fransız takıma geri döndü ve Briatore, İspanyol pilotun geri dönüşünün Renault’ta büyük bir motivasyon yarattığını söyledi.

Alonso, 3 dünya şampiyonluğu bulunan Nelson Piquet’in oğlu Nelsinho Piquet ile takım arkadaşı olacak.

Briatore: "Onun (Alonso’nun) biraz geliştiğini düşünüyorum. Evine geri döndü ve geçen sene çok iyi bir sezon geçirmişti.”

"Fernando’nun Renault’a geri dönmesi, büyük bir motivasyon. Çok mutluyuz. Onu yıllardır tanıyoruz. Ona tekrar sahip olmak, Renault adına, takım adına ve işbirlikçilerimiz adına harika.”

"Nelsinho, iyi bir servet. Bir başka genç pilota sahibiz. İnsanlar, neden Fransız bir pilota sahip olmadığını konuşuyor ama gelecek için süper genç bir Fransız pilota sahip olmayı da başarıyoruz. Mutluyum”

"Sezona büyük bir motivasyon ile başlıyoruz ve en iyi olmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. nelsinhonun boyu ne kdr uzunmuş yaw biraz komik bi foto olmuş am neyse:)umarım herşey alo ve flavionun dilediği gibi olur ne diyelim başarılar…

  2. mp4-23 (mgd) avatarı

    İyi bir pilotunuz yoksa aracınız ne kadar iyi olursa olsun her türlü çaba boşunadır.Alonso' nun yokluğunda Renault' un durumunu gördük..Bazen yarış esnasında duygulanıp ağladığım oldu.:)

  3. NothingToSay avatarı

    bence de Alonsoya uzun saçlar daha çok yakışmış..kendisi olmuş sanki:)) Briatore de ikide bi lafını yiyiyor..daha geçenlerde Alonsonun geçen sene kötü bi sezon geçirdiğini sölememiş miydi..ben mi yanlış hatrlıyorum acaba..umarım bu sene Alonsu ve nelson hem kendi aralarında hem de şampiyona için mücadele edebilirler..öbür türlü zevkli değil yarışları izlemek.

  4. Mclaren; benzetme süper olmuş yaw hehe:) üç silalhşörler fln.nese umarım herşey yolunda gider sizede başarılar bu arada..

  5. Mafya babası ve çocukları havasında olmuş.:)) Başarılar diliyorum.

  6. herşey cok guzel gorunuyo ya.valla cok hosuma gitti.

  7. Alonso özüne dönmüş. Saçları uzatmış. Daha güzel olmuş. Fotoğraftaki mutlu atmosferin devam etmesi dileğinde bulunacağım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir