Singapur'da Barrichello Kaza Yaptı, Pole Hamilton'ın!

yazar:

kategori:

Hamilton, sıralamaların son bölümünde elde ettiği 1.47.891’lik derecesi ile seansın bitmesine yarım dakika varken Rubens Barichello’nun kazası sonucunda durdurulmasının ardından pole pozisyonunun sahibi oldu. Hamilton bu sezon 3. kez yarışa ilk sıradan başlayacak.

Şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen Red Bull’dan Sebastian Vettel sıralamalarda 2. sırayı elde ederken onu Williams ile harika sıralamalar geçiren Nico Rosberg takip etti.

Rosberg oldukça iyi bir tur zamanı ile geliyordu ancak Barrichello’nun kazası sonucu Alman sürücü üçüncülük ile yetinmek zorunda kaldı ve en iyi grid pozisyonu sonucunu yinelemiş oldu.

Red Bull’un Avusrtalyalı sürücüsü Mark Webber’in 4. olduğu sıralamalarda, seansı kaza ile tamamlayan Barrichello 5. oldu ancak Barrichello vites kutusu değişikliği nedeniyle 5 sıra grid cezası alacak. Brawn pilotlarının oldukça geride kalması, Red Bull için yarınki yarışı avantajlı konuma getirdi.

Geçtiğimiz yıl burada yapılan ilk yarışı kazanan Fernando Alonso sıralamalarda 6. sırada kaldı ve yarınki yarışa 5. sıradan başlayacak. Onu Toyota’dan Timo Glock ve BMW sürücüleri Heidfeld ile Kubica takip edecekler.

Mclaren’in Finlandiylı sürücüsü Heikki Kovalainen, son bölüme kalmasına rağmen gelişim gösteremedi ve takım arkadaşının ilk sıradan başlayacağı yarışa 9. sıradan başlayacak.

Brawn GP’den Barrichello yarışa, 12. sırada kalan şampiyona lideri Jenson Button’un önünde 10. sıradan başlayacak.

Ferrari, dün de belirttiği gibi zor bir sıralamalar geçirdi ve son 4 yarıştır podyumdan inmeyen Raikkonen sıralamalarda ancak 13. zamanı elde etti. Fisichella ise 18. sırada kalarak ilk bölümü geçemedi.

Son 2 yarışın fırtına ismi Force India, yüksek yere basma gücüne sahip piste dönülmesi ile tekrar gerilere düştü ve Sutil yarışa 16. sıradan başlayacak.

Poz  Pilot       Takım                       Q1        Q2        Q3
1. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:46.977 1:46.657 1:47.891
2. Vettel Red Bull-Renault (B) 1:47.541 1:46.362 1:48.204
3. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:47.390 1:46.197 1:48.348
4. Webber Red Bull-Renault (B) 1:47.646 1:46.328 1:48.722
5. Barrichello Brawn-Mercedes (B) 1:47.397 1:46.787 1:48.828
6. Alonso Renault (B) 1:47.757 1:46.767 1:49.054
7. Glock Toyota (B) 1:47.770 1:46.707 1:49.180
8. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:47.347 1:46.832 1:49.307
9. Kubica BMW-Sauber (B) 1:47.615 1:46.813 1:49.514
10. Kovalainen McLaren-Mercedes (B) 1:47.542 1:46.842 1:49.778
11. Nakajima Williams-Toyota (B) 1:47.637 1:47.013
12. Button Brawn-Mercedes (B) 1:47.180 1:47.141
13. Raikkonen Ferrari (B) 1:47.293 1:47.177
14. Buemi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:47.677 1:47.369
15. Trulli Toyota (B) 1:47.690 1:47.413
16. Sutil Force India-Mercedes (B) 1:48.231
17. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari (B) 1:48.340
18. Fisichella Ferrari (B) 1:48.350
19. Grosjean Renault (B) 1:48.544
20. Liuzzi Force India-Mercedes (B) 1:48.792


Yorumlar

  1. heidfeld'in aracı minimum ağırlığın altında kalmış. ayrıca vites kutusu ve motoru da değiştirmişler. hei pit yolundan başlıyor. rubens ve button temiz tarafa geçiyor.

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Trf1 sıtesını kuranda ortak olanda orda calısan tercume yapan emegı gecen herkesten Allah razı olsun.evde eşımle kavga edecek sevıyede muptelası oldum bu sitenın.yeter artık ne anlıyorsun bu kadar okumaktan fanlan dıyor.taraflı tarafsız herkesın yorumunu okurum.bundan buyuk bır zevk ve haz alıyorum.burdakı bır cok f1 swver arkadasımın da bunu yaptıgını bılıyorum.cunkı f1 i gercek ten seven arkadaslar haberlerı ın tamamını okur katılır katılmaz ya susar cvp vermez yada kandı fıkrını edep terbıye etık kurallar ıcınde yapar.tatlı tatlı tartıstıgımızda oluyor ama su kendını bılmeyen taraf tutmanın baskalarına kufur hakaret etme oldugunu sanan kısılar ahenk ı bozuyor.aslında bınların ayıklanması gerektıgını dusunuyorum.bu bensem benıde ayıklayın ve sılın.belkı baksa bır nıckle gırer ınsanlar ama er yada gec yıne kendını bellı edeceklerdır.

    Benım tavsıyem uyelık ısını bır sekılde cıddıye baglamak.herkes maıl adresını ve gercek kımlık bılgılerıyle uye olsun.gerekırse tc kımlık numarası ıle fılan.ozaman ısın baskalarına kufur hakaret olmadıgını anlar bırılerı.
    Benım tek ıstegım pıre ıcın yorgan yakılmaması.bu sute artık hayatımızın bır parcası oldu.en azından benım ıcın oyle!!!!

  3. Abdullah Çelik ve McLAREN TEAM 'e tamamen katılıyorum.
    Arkadaşlar burası kamu malı değil, bazı siteler öyle görülmemeli. Tüm tasarrufu bu arkadaşlara ait ve
    onların tutumu neticesinde kalitesi devam edebilecek.
    donanimhaber bir örnek ise şayet darkhardware de bir örnektir. Bu arkadaşlar da onlar gibi diyorlarsa
    bizim düşüncemiz şudur, biz kaliteli, güvenilir, sağlam bir ortam olmak ve bunu sağlamak düşüncesindeyiz.
    Bunun dışında ki kargaşa, kavga, saygı çerçevesi dışındaki hallere izin vermeyiz diyorlarsa bu onların tarz,
    anlayış, amaçları çerçevesidir. Böylece belki çok hit almazsınız, daha az para kazanırsınız ama daha kaliteli
    içeriğe, kullanıcı paylaşımlarına sahip örnek bir site olursunuz. Çok üyeye sahip olmak ve hit almak bir amaç
    bence olmamalıdır. Dünya üzerinde bir çok sitede görüleceği üzere kaliteli içerik sunanların hitleri daha düşüktür.
    Bu arkadaşların da bu düşüncede olduğunu hissediyorum ve asli olarak para kazanmak için yapmadıkları ortada.
    Para için birşey değil birşey yapıyorlar para kazandırıyor. Kullanıcı yorumları basit gibi görülebilir fakat
    bir çok şeyi tetikleyerek, dostluk ortamının bozulmasına, kalitenin düşmesine sebep olabilir. Bu sebeple uyarılarını dikkate değer görüyorum. Aynı şeyi bir kaç gün önce gidişat üzerine ben olabileceği şeklinde söylemiştim.
    Kavgaya yönelik tartışma, saygısızca sözler, laf atıp kaçma, söyleyeyim de ne olursa olsun şeklinde ki yorumlara
    müsade edilmesi problemden başka birşeye sebep olmaz. Bu sitenin müdavimlerinin bu hallerden şikayetçi olduğu
    ortada ve düzeltilmesi ile ilgili şahsi talebim var. Ben bu sitenin her kezin gel geç olduğu değil kaliteli içerikli ve sağlam bir ortam olmasını isterim. Benim düşüncelerim bunlardır. Siteleri hiç bir zaman devlet kurumu gibi görmem…
    Teşekkürler, saygılar.

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "Her şeye rağmen TRF1'e girmekten keyif alan ve yorumları saygı çerçevesinde yapan herkese teşekkürlerimi sunarım. Karşılığı olmadan yapılan bu iş için gösterdiğimiz hassasiyette de bizleri anlayacağınızı temenni ediyoruz"
    Abdullah Celik Bizde Sizlere Bize Boyle Güncel Kapsamli Ve Detayli Bir Formula1 Sitesi Verdiginiz İcin Tesekkür Ederiz..

    @"McLAREN TEAM" Arkadasimiz'a da Çabalarindan Dolayi Tesekkür Ederim…

  5. internet'in var oluşundan beri F1'i takip eden arkadaşlar TRF1'in türkiyedeki önemi bilir.!

    doğru düzgün haber yayınlayan iki tane site vardı bu siteler 2 hafta bir güncellenir 3-4 haberle idare ederdik.

    TRF1 oluşumundan sonra habere,bilgiye, düşünceleremizi anlatmaya imkan bulduk.

    TRF1'ben ve benim gibi haber ve bilgi açlığı yaşamış fanlara katmış olduğu değer kesinlikle tarifi olmayan bir değerdir.

    bunların farkında olmadan burada seviyesiz yorum yapan bir takım kişiler bu sitenin 'BÜYÜSÜNÜ' bozuyor..!

    bilgi ve saygısından şüphe duymadığım bir sürü insan bunlara bulaşınca ister istemez uslup değiştiriyor…

    bundan sonra kendi adıma bunun takipcisi olup bu tip şahısların bu sitede varlığını engellemek için elimden geleni yapacağım…!

  6. Emeğinize saygımız sonsuz,hepinizin eilne sağlık,güncel olayları heyecanla buradan takip ediyoruz.Evet sanal ortamda kontrol mekanizması çok güç ama,YORUMLARIN TAMAMEN KAPATILMASI gibi bir tehdit !!! yakışmamış.Bazen haberden çok yorumlar okunuyor beyler.O zaman insanlar yorum yapabilecekleri başka bir F1 sayfasına gider haberiniz olsun. İyi geceler.

  7. o kadar uzun yorum hazırladım yorumlar konusunda ancak ben de fena yakalandım refresh olayına 🙂 en iyisi refreshi 10 dakikaya yükseltmek.

    kısaca düşüncelerimi özetlemek istiyorum. internet ortamında tam olarak engelleme söz konusu olmayacağı için ilgili kişileri ne kadar engellersek engelleyelim o kişi yine gelme şansını yakalıyor bir şekilde. Bizi üzen bazı kişilerin yönetim tarafından kayrıldığının düşünülmesi, kesinlikle böyle bir şey yoktur.

    3.5 senedir sizlere En Güncel'i anında sunmaya çalışıyoruz ve bunu başardığımıza inanıyorum. Ancak bazıları nedense hiçbir çıkar gözetilmeden yapılan bu paylaşımları kirletmek istiyorlar ve ne yazıkki son zamanlarda yorumlar konusunda bizleri de üzen bir çok olay oldu. Tam birisini engelliyoruz ki diğeri çıkıyor, bu yüzden ben her zaman sağduyulu olma konusunda çağrıda bulunuyorum ancak yine de ortamı bozan yorumlar bir şekilde devam ediyor.

    bizler de insanız ve sadece faydalı olma adına bu siteyi hayatımızdan bir çok fedakarlıkta bulunarak, resmi sorumluluklar altına girerek sizlere hazırlıyoruz. Editörler bir taraftan sizlere haber yetiştirmeye çalışırken bazıları diğer tarafta birbirine küfrediyor ve yönetim buna ortak ediliyorsa bizi en çok bu kırıyor.

    bazıları sanki tamamen deşarz olmak ve hiç tanımadığı pilotlara sövmek için buraya geliyorlar, arada yetmiyor yorum kaldılıyor bize sövülüyor. faydalı olmak için yırtınanların hak ettiği de bu olsa gerek..

    Her şeye rağmen TRF1'e girmekten keyif alan ve yorumları saygı çerçevesinde yapan herkese teşekkürlerimi sunarım. Karşılığı olmadan yapılan bu iş için gösterdiğimiz hassasiyette de bizleri anlayacağınızı temenni ediyoruz.

    Bunun için ayrı bir çözüm yolu arıyorduk ancak buradan da yazsam olur diye düşünüyorum; gün içerisinde yorumları tarafsız bir şekilde kontrol edebileceğini, uygunsuz yorumların yayından kaldırılmasında yardımcı olabileceğini düşünen kimse varsa iletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirler. bu konuda bir iki kişiden yardım alabiliriz.

    herkese iyi geceler

  8. Kürşat ŞAHİNKAYA avatarı
    Kürşat ŞAHİNKAYA

    Scuderia Ferrari Bu gün sıfır cekecek sanırım :)))zaten artık 2010 da massa ve alanso ile yarısmaya odaklanacak

  9. yarın için hava tahmini:http://weather.msn.com/hourly.aspx?wealocations=wc:SNXX0006&q=Singapore%2c+SGP+forecast:hourly

    yarış başlama saatinde %20 lik yağmur yağma olasılığı var.

  10. konuyla alakası yok ama; trf1.net f1 ve motorsporları hakkında en iyi türkçe kaynaklardan bir tanesi. buraya yorum yapanların büyük bir kısmı sadık f1 ve motorsporları takipçisi. siteye başka amaçlarla yorum yazan insanların yaptıklarının sorumlusu üyeler olmamalı. eğer yorum yapma hakkı elimizden alınırsa siteye üye olmanın ne anlamı kalacak? bu insanlar siteden uzaklaştırılabilir fayda etmiyorsa başka yollar denenebilir ama birkaç insanın yaptıkları tüm trf1.net camiasına mal edilmemeli

  11. en azından haberi kaldırarak iyi yapmışsınız

  12. Toplantı esnasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Montezemolo, takımının yeni sponsoru İspanyol Bankacılık devi Santander'den bahsederken İspanya'da bir çok taraftarlarının olduğuna değindi.

    Tam bu noktada Montezemolo şunları söyledi ve gülerek sustu:

    "Mutluyuz çünkü İspanya'da çok fazla tifosi var ve artık Alonso ile birlikte… upps"

    açıklamanın resmi olduğu yazıyor
    görüntülerini izlemek için
    http://www.tv3.cat/videos/1505649
    alonso resmen ferrari de

  13. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Trf1 sıtesı benım nette sureklı gırıp takıp ettıgım yorum yazdıgım tek sıte.her Allahın gunu gırer hemen hemen tum haberlerı okur kendımı ılgılendıren habere haletı ruhyetıme gore kımseye satasmadan kımseyle polemoge gırmeden yorumlar yapıyorum.yorumlarımında kımseyı bu manada rahatsız ettıgını dusunuyorum.Bu gun bu sıteye ıslerım nedenlıyle ancak bu saatte gırebıldım.

    Gırdım ve gozume carpan ılk haber kımı nın transferı ıle ılgılı olanıydı.o haberı ancak saat 21 de gordum ve yazılmıs ve sılınmıs hıc bır yorumu okuyamadım.ancak alında sıte yonetımının yazdıgı tehtıd vari yazıyı okuyunca sok oldum.ınsanlar buraya gırıp ozgur ıradelerı ıle ahlak cercevesınde yorum yapmak zorundadırlar.sıte yonetımını hıc bır sekılde yorum yazanın neden yazdıgı nıcın yazdıgı kımı tuttugu kıme destek verıgı konuyla alakalı olup olmadıgı ılgılendırmez.boyle bır sıte olusturup altına yorum kutusu acıyorsanız sızı ılgılendıren tek sey kufur hakaret ahlak kuraalırıdır.bunun ıcınde yorum yapmayı kaldırmak yerıne o yorumları yapanları cezalandırmak daha dogru olmazmı.

    Ikı sene oncesıne kadar cnnturkte yapardık bu yorumları.onlarda bu sekılde uzun yorumları kısaltıp 300 karekter ıle sınırlandırdılar.ve bunu yapıncada sıte mudavımları teker teker ordan uzaklasıp buraya geldık.bır cogumuz bunu bılır.sımdı trf1 de boyle bırsey yaparsa bence kendı kaybeder.yorumları sınırlandırmak yonlendırmek tarafa cekmek sıte yonetımının ısı olmamalı.sıte yonetımı tarafsız olmalı.kendını rutuk varı bır kurumun yerıne koymamalı.oraya bır edıtor koyar ıcınde ahlak orf adet sevıye dısına cıkacak yorumları sıler sahıbınıde sıteden uzaklastırır herkes de buna saygı duyar.bunları yapmasanız ben bu sıteye neden gıreyım kı.haberlerı heryerde okuyorum zaten.
    TRF1 LUTFEN PIRE ICIN YORGAN YAKMAYIN
    Saygılarımla
    Erdal Altundağ

  14. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    katılıyorum.Bende ne olduğunu bilmiyorum ama bu kadar HASSAS davranmaya gerek yok.İnternet dünyasında bunlar istemesekte olağan şeyler. Uzaklaştırma vs. düşünülebilir(bknz donanimhaber).

  15. eet bence de böyle sert bir ifadeyi haberaltına eklemek doğru değil, orda neler oldu bilmiyorum ama bikaç kişinin yaptıklarından dolayı diğer tüm site ziyaretçilerine tehditkar bir yazı okutmak bana göre doğru bir davranış değil, kim kurallara uymadıysa bunu ona söylersiniz ve gerekeni yaparsınız, tartışmaya neden olan kişilerin üyeliklerini iptal etmek yerine haberin tüm yorumlarını silmek ve yorum bölümünü kapatmak niye? benim gayet güzel bir yorumumum vardı, onu da silmişsiniz, benim suçum ne peki? şimdi siz o haberin yorum bölümünü kapattınız diye ben başka bir haberin altına bunu yazmak zorunda kalıyorum, peki bu yersiz yorumu okuyanların suçu ne? umarım, yapıcı olduğunu düşündüğüm bu eleştriyi silmezsiniz sayın site yönetici arkadaşlarım.

  16. Toplantı esnasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Montezemolo, takımının yeni sponsoru İspanyol Bankacılık devi Santander'den bahsederken İspanya'da bir çok taraftarlarının olduğuna değindi.

    Tam bu noktada Montezemolo şunları söyledi ve gülerek sustu:

    "Mutluyuz çünkü İspanya'da çok fazla tifosi var ve artık Alonso ile birlikte… upps"

    açıklamanın resmi olduğu yazıyor

  17. forza_raikkk0 avatarı
    forza_raikkk0

    beyler bence yarın sürpriz birisi kazanıcak gecen sene olduğu gibi
    sc girecek yani bence daha hafif olanlar daha şanslı vede ben rai nin puan ve puanlar alacağına inanıyorum go kimi goooo

  18. Gereksiz yere uzayan tartışma ve haber ile tamamen alakasız olan yorumlar nedeniyle bu haberin yorumları kapatılmıştır!

    Buraya gönül veren kişiler, bazı kendini bilmezler kavga çıkarsın ya da birbirinize küfredin diye zamanlarını buraya adamıyorlar!

    Diğer haberlerde daha sağduyulu olmanızı umut ediyoruz, aksi takdirde ilerleyen zamanlarda haber yorumları TAMAMEN kapatılacaktır!

    Evet aynen öyle yazıyor.değer site yönetimi,bu konuda haklı olabilirsiniz ama bu sitenin sanal bir site olduğunuda unutmamak lazım,dediğiniz gibi rahatsız olanlar olabilir, ozaman sadece habiri okuyup kendi görüşlerini yazsınlar ve kimseye sataşmasınlar,daha iyi bir çözüm değilmi?siteyi tamamen yorumlara kapatabileceğinizi yazmışsınız oda olabilir,burdaki üyeler farklı görüşteki insanlarla tartışmak için bu siteyi ziyaret ediyorlar,bence insaları(üyeleri)tehdit edeceğinize seviyesiz yorum yapanları uyarsanız daha iyi olur.biz bu siteyi bu şekilde seviyoruz,sanal sitedeki düşüncelere pranga vurarak iyi birşay yapmayacağınızı düşünüyorum,saygılar

  19. ecrin deniz avatarı

    kiminin transferi ile ilgili haber yoruma kapanmış:( şurda adam akıllı bi f1 sitesi var, güncel takip edebiliyoruz herşeyi, boş bir vakit bulsam hemen trf1 sitesine giriyorum.kendimden başka diğer f1 sever arkadaşların burada olması ve yorumlarını okumak hoşuma gidiyor açıkcası. ama küfür ya da düzeysiz yorum yapmanın ne gereği var? sonucta beğendiğin ve beğenmediğin yoruma oy verirsin olur biter…

  20. Sağolasın M6_Power BMW'nin BMW'ciden başka dostu yok 😛 şans işte ne yapalım yakıt yükü ağırdır umarım bizimkilerin…

  21. tolga; heidfeldin dedigine gore ilk turu sert lastiklerle atmislar, yumusak lastikleri 2. zaman turunda kullanacaktik ama barrichello kaza yapti demis, daha iyisi olabilirdi ama sans iste.

  22. mschumacger88 avatarı
    mschumacger88

    arkadşlar alonso kesin ferraride size söylüyorum bide bmv bana kalırsa iyi işler yaptı heitfeld mclarende olsa şampiyonluk için cekişecek kadr iyi bir pilot

  23. Dağdan 3G teknolojisiyle internete bağlanıp,siteye ve fanlara içlerindeki 'HOLİGAN' ruhlarını boşaltmak için mücadele veren parmakla sayılacak kadar az bir grup var.

    kendilerini taraftar olarak niteleyen bu canlıların sürekli olarak nick değiştirerek bilim, mantık ve spordan'dan yoksun,küfürlü yorumları,özellikle bu yıl sınırları zorlamaya başladı.

    bunların siteye ve fanlara ciddi şekilde zararları var site yöneticelrine ricam bu insanları buradan kalıcı olarak uzaklaştırınız.
    bunların ne F1'e ne MİLLETE nede TRF1'e hiç bir katkısı yoktur bunların kim olduğunu sürekli olarak siteyi takip arkadaşlar biliyorlar…

  24. Arkadaşlar bana biri sıralamalarda BMW ne yaptı anlatabilir mi? İzleyemedim de…

  25. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yaw M.gökhan demir işte senin gibiler yüzündn belkide habere yorum yapamıcaz bidaha. ya sen habere yorum yapsana ne kadar kendinizi kücük düşürüyosunuz burda hamılton polu almış sen gelmişin alonso vs olay felan diyosun ve ondan sonrada tartışma ortamı cıkıyor. biz alonso taraftarları bu yorumlarına tepkiliyiz bi baksana hangi renault yada fernando taraftarı sizin kadar bi başka pilotu eleştiriyor ! :@. hayr tmm eleştirebilrsinzde cok sacma sapan oluyor aynı şuanda yaptığın gibi :@

  26. Barrichello resmen Red Bull'un pol'ünü almış oldu ve sıralama hızdan çok ilk deneme turuna göre şekillendi açıkcası… Büyük bir zevktende mahrum olduk, hoş Alonso 5. kalkacak ve daha iyi bir sıralama pozisyonu düşünmüyordum fakat yinede 8. olup o son 1 dakikayı izlemeyi tercih ederdim… Herneyse güzel bir yarış izleyeceğiz gibime geliyor, bol olaylı 🙂

  27. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bide bişey dikkatimi cekti. sanırım q.2de alonsonun arac üstü kamerasındn 1 tur attık 🙂 sonuna kadar zorluyor kontralarla işi bitirdi. harika sürüyor. yarın podyumdayz inş ve bence lewisten 5. y ada 6 tur ağırz

  28. kaza yapan araclari cok gec kaldiriyorlar, sc girerse bekle dur artik ekran basinda. cekici aracta yok galiba, vincle tasiyorlar araci =)

  29. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    tebrikler lewis hamıltona.
    q.2de fernando alonso lewis hamıltondan 0,1 s yavastı ama q3 de 1,1s yavas buda demek oluyorki bence hamılton biraz hafif. rosbergde öle. yarın yarış vettel hamıltonve alonso arasında gececektir alo 5. baslıyor temiz taraf hadi hayırlısı

  30. yakıt yüklerine bağlı olarak kazanma şansı var lewis'in, umarım ağırızdır, yarın muhtemelen olaylı bir yarış olcak, ağır olmak mı yoksa hafif olmak mı daha çok avantaj getirir kimse bilmiyor, çok fazla kaza oluyor ve hemen kırmızı bayrak çıkıyor, tabi yarışta bu sc olarak tezahür edicek, hakeden kazansa bari bu sefer..

  31. barrichello arka tarafida vurdu belki en arkadanda baslayabilir, tabi bunu yarin goruruz. halbuki buttona karsi onemli bir avantaj saglayabilirdi. yakit yukleri baya gec aciklanir herhalde.

  32. mert merter avatarı

    kimi nin performasini kesinlikle ferrarinin kötü bir araca bagliyorum yazik oldu cocuga ..

  33. ayrıca yakıt yüklerine baqalım:D vettel diğerlerinden önce çıktıysa biraz ağır olabilir…

    buda çok işine yarar ama renault piquet duvarına çarpmazsa 😀

  34. mert merter avatarı

    vettelin sampiyonluk havasina gire bilecegini sanmiyorum brawn lar yine ilk 6 ya girer bence

  35. Adamım benim yaa helal olsun Lewisimee:))

  36. vettel çok iyi geliyodu…hadi olum brawnlar puan alamazsa ki çok zor biri 10(barrichello sıra cezası alacak) diğeri 12 ki burada monza silverstone yhada spa da değiliz monaco gibi sıralamaların çok önemli olduğu bi pistteyiz…ve vettelin şampiyonluğu küllerinden yeniden doğucaktır…:D

  37. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Biraz Da Şans Bizden Yanaydi Belki Ama Formula Bu… =)) Tebrikler Lewis…Yarin Da Boyle İyi Bir Sonuçla Bizi Sevindirmen Dileğiyle…

  38. mert merter avatarı

    baricelo kaza yapmasa bile lewis yine polde olacakti diyerlerinden hafif ve lewis hizliydi
    baricelo 5 sira ceza aldi ve yarin 10. baslayacak tabi aracdaki hasar ne bilemiyoruz ..

  39. "Rosberg oldukça iyi bir tur zamanı ile geliyordu ancak Barrichello'nun kazası sonucu Alman sürücü üçüncülük ile yetinmek zorunda kaldı."

    boyle denmis ama sadece ilk sektorde vettelden 0.4 sn webberden 0.3 sn yavasti. ucunculuge sukretmeli bence =)

  40. Ahmet  Keleş avatarı

    teşekkürler barichello

  41. olamazzz.burda çok güçlü olmamızı bekliyordum ama araç dengesi nasıl bu duruma geldi anlamadım.güvenlik aracı:(

  42. ay şansa bak ya:(( rubens kaza yaptı turlar yarıda kaldı. neyse 5. olarak başlıyıcaz yarın. pistin temiz yerinde olmamız büyük avantaj

  43. sinan ergin avatarı

    helal olsun zeytin adama

  44. mert merter avatarı

    devamini temeni ediyoruzz :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir