Ecclestone'nin Sorrell'e Cevabı Gecikmedi

yazar:

kategori:

BBC ile söyleşisinde Ecclestone, F1 ile doğrudan ilgili olmadığı için Sorrell’in kendisine saldıracak bir konumda olmadığını söyledi.

Sorrell, Ecclestone’nin Hitler ve son olarak da Briatore’ye verilen ceza konularında yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirmişti.

Ecclestone: “Hitler ile ilgili verdiğim demeç tamamıyla saptırıldı. Özür dilerim, çünkü kesinlikle yanlış anlaşıldı. Hile konusunda ise herhangi bir ifadede bulunmadım”

“Herkes kendi fikrini söyleyeme hakkına sahiptir ve onunkiler neden benimkilerden daha önemli olacak ki? O, sporla ilgili değil, bu yüzden nedenini bilmek zor. O bilmez, yarışlara gelmez, ilgili insanları tanımaz.”

Ecclestone’nin bu sözleri, bugün Daily Mail’e konuşan Sorrell’in ‘Ecclestone hilenin kabul edilebilir olduğunu’ söylediği gerekçesiyle suçlamıştı.

Sorrell: “İlk önce ‘Hitler iyi yaptı’ vardı, şimdi de ‘hile kabul edilebilir’. Korkarım Bernie’nin tamamıyla dünyadan haberi yok”

Ecclestone, Britore’nin cezasının ağır olduğunu yineledi ve Renault’a da daha öte bir ceza verilmemesinin de doğru olduğunu savundu.

Ecclestone: “Bunu adam öldürmek için bile yapmadılar”

“Renault’un neyle suçlandığını tam olarak bilmek iyi olurdu. Ü kişi ilgili, ortada bir komplo var ve eğer sözlüğe bakarsanız bir komplonun ne olduğunu göreceksiniz. Ve Renault, bu komplonun içinde yoktu”


Yorumlar

  1. inci incili avatarı

    tabi zaten hep basın saptırıyor, yanlış anlıyor yoksa sen melek gibi adamsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir