Brawn "Şampiyonluk İçin Harika Bir Gün Değildi"

yazar:

kategori:

Button Singapur’da 12. sırada kalıp 2. bölümde elenirken, Barrichello kaza yapıp 5. sırada kaldı ve vites kutusu değişikliği nedeniyle aldığı cezanın ardından yarışa 10. sıradan başlayacak.

Brawn “Felaket bir seanstı. Q2’deki mücadeleyi göz ardı ettik ve bir set eski lastiği kullandıktan sonra yeni seti kullandık ve araç yeni set lastikler ile dengede olmadı.”

“Q2’de her iki aracın kaybetmesine çok yakındık. Yakıt yüklerine göre Q3 kötü değildi ancak bizim için kötü bir seans oldu.”

“Şampiyona için harika bir gün değil. Ancak zorlayıp yarın ne kadar düzelebileceğimizi görmeliyiz.” dedi.

Barrichello’nun vites kutusu değişimi hakkında konuşan Brawn “Fabrikada vites kutusunu test ettik ve  3. yarışa çıktığında oluşabilecek kötü işaretler gördük. Burası vites kutusu için oldukça zorlayıcı bir pist ve araçta takılı olanın da sağlam kaldığından emin değilim çünkü duvara sert vurdu.” dedi.


Yorumlar

  1. Eşit şartlarda mücadele ediyolarmış sırasımıydı şimdi vites kutusunun deişmesi,Gitti adamın şampiyonluk umutları vah vah vah garibim barichello vah

  2. MagicAlonso avatarı

    hadi vettel hadi redbull kapatın şu farkı onların güçlü olduğu bir pistte alacağınız iyi sonuç muhteşem olur umarım bi aksilik yaşamazsınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir