Hamilton: “Ferrari’yi Yenmek Çok Zor Olacak”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Bahreyn GP öncesinde pole pozisyonunu kazansa da yarışta Ferrari’yi mağlup etmenin zor olacağını söyledi.

Bu sene art arda 4. polünü kazanan Hamilton’un yanında yarın Ferrari’den Sebastian Vettel yer alacak. Ferrari’nin uzun turlardaki lastik performansının iyi olduğu biliniyor.

Hamilton “Bunu daha önce de çok kez söyledik ancak yine söylüyorum. Bu hafta sonu onlar çok hızlılar ve yarın onları yenmek çok zor olacak. Çok iyi yarış performansına sahipler. Umarım pozisyonumuz yardımcı olur ve gerekli önlemleri alıp lastikleri onlar kadar kullanabiliriz ancak yine de iyi bir pozisyondayız ve savaşmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

“Harika ve çok mutlu hissediyorum. Bu hafta sonu buraya gelirken hedef pistte iyi olup aracı gerçekten rahat olduğum bir seviyeye getirmekti. Genel olarak hafta sonu bunu başardık. Turlarım oldukça iyiydi ancak her zaman gelişebilirsiniz. Ancak altımda bu canavar olduğu için gerçekten minnettarım çünkü virajlara saldırabiliyorum. Geçen sene araç içerisinde rahat değildim ve bunu yapamıyordum bu yüzden harika bir duygu.” dedi.

Bu sene art arda 4. polünü kazanan Hamilton, bu sene için bir çok alanda geliştiğini söyledi.

Hamilton “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Gelişmeye çalışıyoruz. Bu günlerde güzel ve sakin bir yaklaşımla sürüyorum ve yetenekleriniz bu konuda yardımcı oluyor.”

“Ardından dışarıda olan şeyler de yardımcı oluyor. Mühendislerimle çalışıyorum, notlar alıyorum. Bu tür şeylerin faydası oluyor.”

“Şu ana kadar mutluyum ancak daha iyi olabileceğimi biliyorum. Barcelona’da daha iyi olmaya çalışacağım.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Ferrari’yi Yenmek Çok Zor Olacak”” için 13 yanıt

  1. FERRARİ (AŞK) avatarı
    FERRARİ (AŞK)

    Button ve hemilton kadar üstün araçla dedim at

  2. FERRARİ (AŞK) avatarı
    FERRARİ (AŞK)

    Burton ve hemilton kadar üstün araçla şampiyon olan pilot ben görmedim 20 Yıldır F1 izliyorum

    1. adını yazamadığın pilotlar 20 yıldır leyleği havada gördüğünü de gösteriyor. Hamilton ağrısına iyi gelen tek şey biraz temiz havadır.

    2. Napolyon1453 avatarı

      20 yıldır f1 izlediğini belirtince sana hak mı vermemiz gerekiyor ? 10 yıldır f1 izliyorum kimse kötü araçla şampiyon olmadı. Ne Schumacher ne Alonso ne Vettel ne de Hamilton ve Button. Şampiyon olmak bir takım işidir ve bu işin içinde araçta vardır. Hamilton un 2007 de kaçırdığı 2008 de kazandığı şampiyonluğa bak ozaman Ferrari kötü müydü ? Sana bu kadar sözün bir fayda edeceğini düşünmüyorum ama at gözlüğünden sıyrılman dileğiyle.Hoşçakal brotha hoşçakal.

  3. Mercedes hala çok hızlı malezya gibi bi yarış öyle kolay denk gelmez.Medium lastiklerle uçuyorlar adeta.

    1. FERRARİ (AŞK) avatarı
      FERRARİ (AŞK)

      Çok komiksin

  4. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Heyecan olacakmış gibi yansıtma Lewis Reyiz . Yumuşaklarda yakınlık olabilir ama mediumlarda tur başı 0.6 – 1 sn arası fark bekliyorum.

    1. aynen. sertlerdeçok iyiler rosberg startta geçmese yarışta geçer vetteli

  5. FERRARİ (AŞK) avatarı
    FERRARİ (AŞK)

    Beleş şampiyon gerçek şampiyonu yanında görünce tırsmış

    1. ben resimde Ricciardo’yu göremedim.

      1. Üstteki yorumda gereksiz, sizin yorumunuzda gereksiz, sen Ricciardo’yu göremedim diye yorum yapıp laf sokmaya çalışırken, Ric şampiyon oldu da bizim mi haberimiz yok diye laf sokarlar böyle uzar gider, gerek var mı? Arkadaşın 3 yorumunu gördüm, 3’ü de troll, sitede ne diyor trolleri beslemeyin. Boşverin atsın yorumunu.

    2. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Şöyle fanatik yorumlar yapmayın.. Kim yavaş araçla şampiyon oldu şimdiye kadar ? İkisi de hakederek şampiyon oldu.Ayrıca ; Button da , Alonso da , Schumacher de .. Beleşe yarış kazanabilirsin ama şampiyon olamazsın.

      1. @2 amuda kaldırıp takla ata ata öpmüş :DD Barut kardeş bize diyecek bişey bırakmamışsın bu ona yeter 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir