Williams: Hala Performans Eksiğimiz Var

yazar:

kategori:

Rob Smedley Williams’ın Mercedes ve Ferrari’nin arkasından 3. çizgide geldikleri sıralamaların ardından performans konusunda açıkları bulunduğunu söyledi.

“Bizim için iyi diyebileceğimiz bir sıralama seansı oldu ve araçlarımız 5. ve 6. sırayı aldılar. Bunun dışında yarış için lastiklere zarar vermeden tur atmayı da başardık”

“Bütün takım çok iyi çalıştı, hatta bu sezonun en iyisiydi. Sıralama için yapabileceğimizin en iyisi buydu. Artık yarış için hazırlanma vakti ancak öndekilerle mücadele içine girebilmek için hala performansa ihtiyacımız var”

Valtteri Bottas: “5. sırada olduğum için hayal kırıklığı yaşamıyorum ve bu sıra bizim tempomuzu gösteren bir yer. Uzun bir yarış bizi bekliyor ve zor bir yarış olacağı kesin”

“Takım olarak iyi iş çıkarttık. Hem lastikleri koruduk hem de sıralamalarda yapabileceğimizin en iyisini yaptık”

Felipe Massa: “2. seansta çok iyi bir tur attım bu yüzden aynısını 3. seansta tekrar edemediğim için biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Bugün ulaşabileceğim en iyi pozisyon 5.likti ve onu Valtteri işgal etti”

“Bu pistte geçiş olanakları oldukça fazla o yüzden iyi bir yarış çıkartabiliriz, lastik kullanımı ve stratejilerde yarışa yön verecektir. Mutsuz değilim, yarın bizi uzun bir yarış bekliyor”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir