Raikkonen "Puan Kazanmak Zor Olacak"

yazar:

kategori:

Yarışa 13. sıradan başlayacak olan Raikkonen “Ne yazıkki Q3’e geçecek kadar hızlı değildik ve yapabileceğimiz çok şey yoktu. Diğerleri her yarış gelişmeye devam ettikleri için biz F60’ı geliştirmemenin cezasını ödeyeceğiz.”

“Burada geçiş zor olduğu için yarın zor bir yarış olacak bu yüzden puan kazanmak zor olacak.”

“Böyle bir pistte her şeyin olabileceği doğru ve biz de her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Belki son yarışlarda olduğu gibi iyi bir start ile biraz kazanabiliriz.”

“Lastikler açısından yarın yumuşak olan hamurda sorun yaşayabileceğimizi tahmin ediyorum ancak durum yarış içerisinde iyileşebilir.” dedi.


Yorumlar

  1. Emir Çolak avatarı

    İroni olmuş 😀 adam şapkasını düzeltiyor halbuki 😛 koç koç 😀

  2. Bu fotoğrafçı kimse artık güldürdü beni.
    Bu ne böyle yahu herkezi bu pozisyonda fotoğraflamış 🙂

  3. aslinda q3'e o son turdaki hatasi olmasa bile kalmasi baya zor olurdu. ayrica, singapur gercekten her turlu yol tutusun onemli oldugu ve kerb'leri, pistin yeni halini de dusunursek iyi kullanmamiz gereken bir pist oldugundan ben acikcasi f60 denen teneke ile bu kadarini yapabilecegini dusunuyordum zaten. sasirmadim yani. o podyum serisi nasil kimi icin bittiyse, force india icin de puan serisi bitiyor goruyorsunuz, ayni sebeplerden oturu tabii ki. downforce..

    her neyse; son 4-5 yarista soyle kimi'yi 6-7'de "ahanda podyum garanti." diyorduk. keske q3'e kalabilseydi, 10. bile kalksa, puanlar garantiydi bence.

    burada kers faktoru onemli, sans cok daha onemli olacak. puan alacagina inaniyorum. birilerinin arkasina takilmayip atak yapabilirse, ki bence yapip yarisi eglenceli hale getirecek. umarim.. 10. virajda gecilirse veya tekrar kaza yaparsa bilemem tabi. oradan tirsiyor artik bence :p

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Raikkonen Ne Kadar Pist Pek Elvermesede Atak Hamleleriyle Ve Manevralariyla Bize Zevkli Bir Yariş İzletecektir… 🙂

  5. bunu burda ilk kez soyluyorum bu aci ama artik kacinilmaz son ferrari lanet olsun sanada seni yonetenlerede su dustugumuz duruma bak ya su adama adam gibi bir arac verinde digerlerini nasil arkada nal topladigini cameralariniza kaydedin ve keyfini cikarin ama nerdeeeee

  6. LEVENT SARALIDZE avatarı
    LEVENT SARALIDZE

    yarışta başarılar diliyorum sana,
    ama işimiz bayağı zor görünüyor.İyi güzel de bunca akbaba havada dolaşırken yarışmayı nasıl becereceksin merak ediyorum.

  7. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bari button u geçsinde baricello nun alacagı puanlarla şampiyona kızışsın

  8. Önemli değil,chris dyer de açıklamış bu aracın yapabileceği bu kadar işte:)
    Geçiş zor bu da çok kötü inşallah bizden yavaş bir aracın arkasında kalmayız.

  9. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    iyi bir yarış bizi bekliyor
    elinden gelenin en iyisini göstereceğine eminim go k1m1 go !*

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir