Grosjean: “Daha Yukarılarda Olabilirdik”

yazar:

kategori:

Lotus pilotu Romain Grosjean, Bahreyn GP sıralamalarında son seansa kalmaktan memnun olduğunu ancak daha iyi bir derece elde edebileceğini söylüyor.

“Takımla gerçekten gurur duyuyorum. Son antrenman ile sıralamalar arasında geçen sürede başardıkları harikaydı. Bu hafta sonu şimdiye kadar attığımız turlara göre son seansa kalmayı umuyordum ve burada dördüncü kez ard arda son seansa kalmak çok iyi.”

“Ancak bir taraftan da hayal kırıklığı yaşıyorum zira daha yukarılarda olabilirdik ancak biraz tutunma eksikliği yaşıyorduk. Yarın tüm mesele Çin’dekinin aksine arka lastiklerde olacak. Dikkatli olacağız aracın dengesini iyi ayarlayacağız ve neler olacağını göreceğiz.”

 


Yorumlar

“Grosjean: “Daha Yukarılarda Olabilirdik”” için 4 yanıt

  1. Ferrari Racing avatarı
    Ferrari Racing

    O değilde artık maldonado nasıl felaket bir pilotsa 2-3 yarıştır Cuma 1. antrenmanlara dahi çıkmayan, aracı ayarlamada hep geç kalan Grosjean Maldonadoyu yine geçti. Acaba Maldonado’nun 2012’te kazandığı yarış için Pdvsa Bernie’ye ne kadar para ödedi? Hayatımda merak ettiğim en büyük sorulardan bir tanesi olarak uzun yıllar zihnimde kalacak 😀

    3 yarışta 3 defa yarış dışı kalma, pite giriyorum diyip padoğa dalma, hep ben çarpıyorum azıcıkta bana çarpsınlar diye düzlük hızı yüksek bir araçla erkenden frene basma vs. Maldonado F1’in eğlencesi. Üşenmesem Twitter’da Maldonado Reyiz diye parodi bir hesap açacam. Bir aksilik olmazsa yarın da yarış dışı kalacak. Şimdiden medeni cesaretinden ötürü Maldonadoyu kutlarım 😀

    1. bence çinde button hatalıydı ama diğer düşüncelerine bişey diyemem 😀

      1. Ferrari Racing avatarı
        Ferrari Racing

        Button Çinde iki arada bir derede kaldı. Sola doğru yarış çizgisine kırsa Alonso es kaza dışarı falan taşar da takım beni haşlar diye temkinli davrandı Maldonadonun çizgisinde gitmeye çalıştı. Maldonado da biraz erken fren yapınca arkadan Button tosladı. Button orada suçlu bile olsa Maldonado’nun arka sıralarda ne işi vardı da Buttonla kapıştı? diye sormak gerekiyor. Durduk yere spin attığı için bu mücadeleye sebep oldu. Her ortamda her şartta mutlaka bir hatası var.

        1. alonso baya gerideydi o kadar yakın değildi ama dediğin doğru maldonado kendi hatasından geri kaldı cezasını çekti 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir