Button, Red Bull'ların Önde Yalnız Olmamalarından Memnun

yazar:

kategori:

Button “Bizim için zor ve ilginç bir sıralama oldu. Tüm hafta sonu iyi bir hıza sahiptik ve hızlı olmamak tuhaftı. Rubens’in de 5. olmasından dolayı memnun olduğunu sanmıyorum. Onların da daha fazlasını umduğunu düşünüyorum.”

“Burası hızlı olacağımızı düşündüğümüz bir pistti ve sıralamalarda bunu gösteremedik. İşlerin ilerleyişi tuhaf. Bazı yarışlarda biz hızlıyız ve bazı pistlerde zorlanıyoruz, özellikle de sıralamalarda. Bu Red Bull’lar için de geçerli.”

“Webber son 3 yarışta puan kazanamadı ama Vettel kazandı. Ancak bizim beklediğimizden daha az kazandılar. Ama şimdi hızlılar. Bu sene kesinlikle inişli ve çıkışlı bir sezon.”

“Bugün 2. bölümde bir anda sorun yaşadık bu yüzden bunun nedenlerini bulmak zor. 12. sırada kalmak üzücü.”

“Rubens hemen önümde ve muhtemelen benden hafif, bu yüzden yarın yapabileceğimiz şeyler var.”

“Bu kadar geride olmak ve Red Bull’ların çok önde olması sinirbozucu. Hâlâ şampiyonada bizimle mücadele etme şansları var, bu yüzden kendimiz için durumu zorlaştırdık. Ancak bunları söyleyebilirim.”

“Onların hâlâ tehdit olduklarını düşünüyorum. Çok fazla inişli ve çıkışlı bir sezon olduğu için kimin hızlı olacağını söylemek güç. Araçtan indiğimde duygusal olduğum bir anda bizim için felaket bir sıralama olduğunu söylemiştim. Felaket olan bir şey yok.”

“12. sıradan başlamak harika değil ve bu sıra puan kazanmayı zorlaştırıyor ve Red Bull’lar iyi bir yarış çıkarabilirler. Onların Lewis’i yenmesi zor olacak ve Rosberg’in de hızlı olacağını düşünüyorum.  Onlar için parkta yürüyüş gibi bir yarış olmayacak. Diğer araçların da rekabetçi olduklarını görmek güzel.” dedi.


Yorumlar

  1. rubens keske bugun sanssizlik yasamasaydi. ******* demistik zamaninda ama onun sansi sadece iyi bir aracta olmasiydi. bu adam cok daha sansli.

    brawn'dan once sempati duyardim ancak daha cok antipati besliyorum bu adama. sorun sampiyon olacak olmasi degil. tabii ki bu tur aciklamalari.

  2. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    bencede.

  3. başkalarından medet umma bay button …..benceşampiyonluksana pekyakışmıcak o kadar iyibir pilot değilsin..keşke emektar rubens olsa …

  4. başkalarını konuşmaktan vazgeç kendinden bahset, böyle şampiyon olunmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir