Barrichello Henüz Pes Etmiş Değil

yazar:

kategori:

Barrichello “Benim için olaylı bir sıralama oldu ancak ben yine de gridde 10.luktan başlayacak olmama rağmen iyimserim. Olan her şeyi dikkate alırsak iyi bir sıralama geçirdiğimizi düşünüyorum.”

“Q2’de aracı kerbe çok sert vurduğumda sorun yaşadım ve araç seans sonunda iyi hissettirmediği için muhtemelen zemini vurmuştum. Performans konusunda sorun yaşadığımız için Q3’e kalmak için iyi tur attık ve hasara bakmaksızın zorlamam gerektiğini biliyordum.”

“Q3’te son turumda oldukça zorluyordum ve ne yazıkki aracın kontrolünü kaybettim ve duvara vurdum. Bu utançverici ancak araç iyi olacak. Yarış için sabırsızlanabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. yanlız button daha avantajlı aralarında 1 sıra var ve 11-12 tur yakıt avantajı var button daha iyi kalkış yapıyor

  2. Aracın durumunu merak ediyorum. Bende Rubens'in daha geriden başlayabileceğini düşünüyoru ki hatta kesin diyor içimden bir ses.
    Button'a bu pistte güvenemiyorum sadece yoksa ihtimali daha yüksek derdim.

  3. biraz denk gibi geldi bana ama gonlum, kalbim, rubens'ten yana.. umarim sans yaninda olur. ve kotu kalkis yapmaz insallah. avustralya, turkiye ve belcika'daki kotu kalkislari bildigim kadariyla, pilotajdan cok debriyaj sorunu ile alakaliydi. yine de burada daha iyi bilen biri daha iyi ydinlatabilir bizi tabi..

  4. barrichellonun yarışa bana göre 10. sıradan başlamama ihtimali var ama bunu yarın göreceğiz. button 12. sırada barrichello 10. sırada ve genelde barrichello buttona göre kötü kalkıyor. kaldıki kersli araç iyi kalkması halinde startta 2-3 araç geçiyor. button kalkışta barrichellonun arkasında yer bulabilmesi halinde bana göre avantajlı olabilir ama yine de şu anda ne dersek boş olur. ilk viraj, lastikleri kullanma, güvenlik aracı gibi bir sürü faktör olacak yarın. iyi olan kazansın bu ikiliden.

  5. abdullah çelik buna imkan varmı buttonun 1 sıra gerisinde kersli bir otomobil var ve o pilot keris en iyik kullanan pilotlardan birisi…ayrıca ona geçilmese bile puan mücadelesi için agrasif sürüp kaza yapabilir…bnce barrichello avantajlı ayrıca bugünkü yaptığı hatadan ders çıkarmıştır…

  6. ben rubens'in daha avatajlı olduğunu düşünüyorum.
    raikkonen satart'da button'u geçmesi muhtemel ve rubens'in zor şartlarda çok başarılı olduğunu hep gördük. onun için iyi bir fırsat olduğunu biliyor ve gerçekten iyi zorluyor.
    rubens'in yarın bize güzel bir yarış izleteceği muhtemel…!

  7. yarınki yarışın normal geçmesi halinde buttonın rubensten daha iyi bir sonuç alması büyük bir ihtimal

  8. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    iyi bir kalkış yap 4 5 puan al unutma button un puan alması çok zor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir