Brawn "Şampiyonluk Mücadelesi Temiz Olacak"

yazar:

kategori:

Brawn “Size temin edebilirim ki tüm bilgiler veri ekranlarında ve her mühendis diğer sürücünün verilerine bakma konusunda serbest.”

“Pilotların birbirlerine bir viraja girerken nasıl frene bastıklarını ya da aracı çevirdiklerini söyleyeceklerini sanmıyorum. Daha önce böyle bir şey görmedim ve asla görmeyeceğimize eminim.”

“Çırak ya da uzman yaklaşımı yok ancak iki pilotun birbirlerini mağlup etmeye çalışması iyi. Onlar çok açıklar ve birbirlerine karşı dürüstler.”

“Tek baskı takım içerisinde oluyor. Takım dışarısından hiç baskı yok ve biz yaptıklarımızı açık ve adil bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bir pilotun diğerine ya da takıma karşı mutsuz olduğu şeyler olabilir ve bunu tahmin edemeyebiliriz.”

“Yapabileceğimiz tek şey mümkün olduğu kadar açık olmaz. Bir diğeri matematiksel olarak imkansız bir noktaya gelene kadar diğerini ayıramayız.” dedi.

Brawn, Barrichello’nun fren materyalini değiştirmesi ile araçtan daha memnun hale geldiğini ve yüksek performans sergilediğini söyledi.

Brawn “Bana göre onun sezon başında kullandığı fren materyalinin daha fazla performansı vardı ancak kullanımı zordu. Artık Rubens ile frenleri tartışmıyoruz ancak geçen sene sürekli konuşuyorduk. Muhtemelen bu yardım etti.”

“Onlar çok yakınlar, Jenson’ın  tüm yarışları kazanırken Rubens’in kazanmaması doğal değildi çünkü onlar çok yakınlar. Bu yüzden sezon sonunda çok iyi dengeleneceğini düşünüyorum.” dedi.

Brawn ayrıca sezon sonuna kadar pilotlar konusunda karar vermeyeceklerini söyledi.

Brawn “Şu anda şampiyona devam ediyor ve görüşmeler de aynı şekilde ancak yakın zamanda açıklanacak bir şey yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Nasıl olsa şampiyonluk garanti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir