Alonso Daha Fazla Gelişim Çağrısında Bulundu

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, McLaren ile 11. sırada tamamladığı yarışın ardından daha fazla gelişim çağrısında bulundu.

Yarış içerisinde Pastor Maldonado, Sauber pilotları, Nico Hulkenberg ve Manor pilotlarını geçmeyi başaran Alonso, McLaren’in bu yıl elde ettiği en iyi sonuç olan 11.liği tekrarladı.

Yarışın ardından konuşan Alonso, McLaren Honda’ya daha fazla gelişim çağrısında bulundu.

Yarış sonucunun kendisini hayal kırklığına uğratıp uğratmadığı sorusunu cevaplayan İspanyol pilot “”Hayır yarış gerçekçi şekilde sona erdi ve mutlu olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum”

“Bazı endişelerimiz vardı. Çünkü Jenson yarışamadı. Bu yüzden bazı turlar atmak ve önümüzde üç hafta için bazı veriler elde edebilmek önemliydi.”

“Barcelona’dan önce performans ver sürülebilirliği arttırabilmemiz için önümüzde 3 hafta var ve bu tarz problemleri yaşamamayı umuyoruz. Yarışı bitirmek ve az çok mücadeleci olmak bugünün en önemli haberiydi” dedi.


Yorumlar

“Alonso Daha Fazla Gelişim Çağrısında Bulundu” için 11 yanıt

  1. Kimi’yi geçmesi tur yedikten hemen sonra,bombaydı.Çok güldüm :))))))))))))))))

  2. Mc Laren bu yıl ne kadar gelişirse gelişsin ancak puan için yarışabilir.Motor çok fazla umut vermiyor zaten gelişim alanı en az olan motor honda.Alonso iyi bir pilot ama ancak araç rekabete pek izin verecek gibi değil.

  3. Billy Bones avatarı

    bu adamdaki adanmışlığa hayranım yeni başladı heralde f1’e ? ilerde sanki şampiyon olacak ve bazı skandallara imza atacakmış gibime geliyor….

    pardon geçmişte kalmışım….

    yanlız güzel tur bindirdik la 😀

  4. Geçen ne diyordu? Şampiyonluğu kaçırıp ikinci olmak sonlarda olmaktan daha sinir bozucu.

    Puanı kaçırıp 11. olmak?

  5. İzlemeye devam edicem orası ayrı ama aynı görüşte değilim ki zaten ben mclarenin önde olmasından yanayım rekabetin daha fazla heyecanın daha fazla olması bakımından fakat bu sene mclaren için Mercedes Ferrari ve williamsı geçeceğini sanmıyorum umarım ben yanılırım ama tabiri caizse mal ortada

  6. MyN1Fernando avatarı

    Renault motorlu araçlar ilerleyen yarışlarda fazla motor harcadıkları için patlayacaktır.Honda motoru dayanabilirse Mclaren 5. bile olabilir şampiyonada

  7. barcelona da puan alacaktır kesin Mclaren. diğer takımlar çok kötü force india sauber toro rosso hatta lotus bile gerisinde kalabilir Mclaren in.

  8. Sezon öncesinde diyordum kendi kendime mercedesi yenecek 2 takım var mclaren ve ferrari biri yaklaştı diğeride gelecektir

    1. Mclaren icin bence oyle bir Seçenek yok ferrari gecen seneki halinden ancak mercedesin ensesine gelebilmisken gecen seneden cok geride olan bir mclaren Mercedesi yakalaması gibi bir şey söz konusu degil hatta Williams’ı bile yakalaması söz konusu degil maalesef bu yıl bu şekilde gidecek elbette gelişecekler ama diğer takimlarda bos durmuyor herkes gelişiyor mclarende Ron denis harika bir paketimiz var diyor ozaman tek olay motor mu? Eğer oyle ise bu motor 2 Sn kadar gelişemez digerleri hic gelişmese bile

      1. Bence 2015 Sezonunu izlemeye devam et benim öngörüm avrupa da Williams’ı yakalar şansları varsa podyuma çıkabilirler hatta 2015 sezonunda en az 1 yarış bile kazanabilirler.

      2. Şaka mısın? McLaren geçen sezonun sonlarında Ferrari’nin önündeydi. Şasi olarak da motor olarak da iyiydi ama gel gör ki Honda’ya geçince yine geride kaldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir