Renault, Singapur Podyumu İle Canlandı

yazar:

kategori:

Bell “Bugün tamamiyle harikaydı. Her zaman podyuma çıkmak güzeldir ancak takımın yaşadığı tüm şeylerin ardından bunun olması gerçekten olumlu ve bize yaşananları geride bırakmamız için güç verecek.”

“Ne yazıkki Romain fren sorunları yaşadı ve onun yarışı erken bitti. Onun gelecek için potansiyele sahip olduğu açık ve bu yarışı geride bırakıp Japonya’da iyi olmalı.”

“Takımdaki herkes son 3 yarışa buradaki coşku ile girecek çünkü bu sonuç takımın podyum mücadelesi verebileceğini gösterdi.” dedi.


Yorumlar

  1. Tebrikler Alonso Tebrikler Renault…

  2. Renault eskiden gri-sarı renkte yarışan araçları vardı japonyada orenklerle yarışsın.Takım için böyle bir podyum gerekliydi,artık önlerine daha umutla bakabilirler.

  3. eeee kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş..tebrikler fernando

  4. özkan kalayci avatarı
    özkan kalayci

    Teşekkür Fernando

  5. Bu podyum Renault adına tam yerinde ve zamanında geldi..kötü günleri fırsat gibi görerek bırakıp kaçan sponsorlara selam olsun.

  6. Fotoğraf çok şey anlatıyor bence. Eğer takım, Singapur skandalı ve sonrasında gerçekleşenler için Alonso'yu suçluyor olsaydı, onu omuzlarda taşımak yerine protesto ederdi. Kimilerinin sandığının aksine, gerçekleşen her kötü şeyin sorumlusu Alonso değil. Takımın da bunun farkında olmasına sevindim.

  7. Evet, işte budur. Renault'un canlanması gerekiyordu ve canlandılar. Mükemmel bir resim ve önemli olan olayları geride bırakabilmek. Renaultcu değilim ama Alonsocuyum gerçekten sevindim.

    Suzuka'da nasıl bir Renault görünümü göreceğiz acaba? (aracın rengi falan olarak).

  8. resim süperr tebriklerr inş son yarışlarda hep böyle oluruz

  9. evet başlık çok yerinde olmuş:))) bu podyum renault a can verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir